Glad påsk typ!

Oj va länge sen ja skrev nu igen! Dethär med att blogga har fallit i skuggan av allt annat man måste hinna med om dagarna!

Kan ju lugnt säga att de ha vari en ganska vrickad vecka, haha, minst sagt.. för mycket av det goda, men fan va roligt jag har haft, och underbara vänner har jag också!

inget mer viktigt att berätta om, ha de!



haha tänkt la upp nån bild härifrån syrrans dator (min håller på att bli uppäten av virus) och hittade denna klockrena bild på mej!

/ Johanna

Snö i April

Jaa, vilket väder, stod och skotta snö på gården, blev förbannad på isen som skulle skrapas bort från bilens vindrutor --> gjorde mig nästan sen till jobbet, kalla fötter och en näsa som rinner, en skitin vit vinterjacka som ja just nu bara sku vila tvätta för att sedan kasta in i garderoben och ta fram först i oktober eller nåt...

mm, så känner jag nu, snö wtf, ingeting som jag skulle ha reagerat på egentligen, för man har så mycket annat att fundera på, men..

då man kommer till jobbet, putsar bort snön från skorna, stiger in i huset och hittar dessa på borden, då börjar man ju undra hur fan de kan vara så myki snö ännu, kontrast på hög nivå.. hoppas påskharen hittar en varm jacka i år!

 



(Knäpte 2 bilder me telefonen som bevis på varför ja e så sur på snön, de ska ju vara lika grönt å glatt som på bilderna ovan nu!)

Men okej, jag ska sluta klaga.. ska gå och sova så man hinner sätta 10 minuter extra på att skrapa bort snö och is från monsterbilen imorgon, hmpf, jag är så nöjd

/ Johanna


Veckan som gick

Jobba jobba, å lite pampas, förståss! Riktit kul å kommer varje dag fram till vilka satans bra kompisar ja har!

Tack och förlåt för helgen allesammans :D

Kom just hem från ridlektion, tröit som fan, nu ska ja vila ut mej så man ork me kommande jobbvecka!

/johi


RSS 2.0