Ledig

 
 
 
Åkte ut till stallet halv 11 igår på morgonen, fixade åt hepporna och gick ut och gå en sväng med Hessu, mitt i allt möter vi ca 10 st. små påskhäxor! Haha, jag som helt glömde bort att det var påsk.. glad påsk! 
 
Vilket underbart väder det har varit också! Riktig superhelg!
 
 


Superhelg absolut.. förutom då att det är så mycket flunssa i luften, blev tvungen att ställa in planerna med Sia, sedan Julia och gänget och sedan även Sandra, pga att alla gått och blivit sjuka :S det var ju lite synd! Hoppas alla kryar på sej snabbt!
Själv är man jättefrisk! Vaknade dessutom på rätt sida idag, orkade tilochmed satsa lite och åt frukost haha, croissanter, smoothie och kaffe, omnom!

Supermysigt med frukost på golvet och bli putsad av kompisen Nala på samma gång. Hon e no mysig min lilla klump <3 Superbra dag hittils alltså, ska göra den ännu bättre genom att köra iväg mot Töjby och hänga med Moffa och Mommo över dagen och äta riktig god mat! Hade!
 
 
/Johi

Långfredag

 
 
Aa-a, grymt skönt att få sova läänge! Slutade ju såklart med en bultande huvudvärk.. men det var det värt, mer utvilad än vad jag är nu kan man nog inte vara!
hann hänga med Renate, Ellen och lilla Wilda en stund vid öjberget i solskenet idag också, det var riktit skojj!

Sen hem-hem till sundom och mys med djuren, spec gamla frassen som ska ligga i famnen hela tiden
 
 
Lite konstigt nu med en så lugn dag, killen är på resa, familjen är på resa, inga fullspäckade dagar i kalendern, jätteskönt men alldeles för lugnt mot vad man är van med..
äh, ska ta en té kopp nu, luta mej tillbaka och höra på brasan som brinner, se på lets dance och hålla ett öga på Nala som är lös i lägenheten för tillfället. Det låter ju nog ganska mysigt ändå! :)

/Johi

Tjejkväll igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
matkoma och mys med grymt fina vänner, en riktit fin kväll!

/Johi
 
 
 

Påsklov!

 
 
4 dagar ledigt i sträck!! det var länge sedan, gud så skönt med lite semester!!

Världens bästa känsla att komma hem idag efter låång arbetsdag bestående av övertid, gjutnig och hämtpizza, till en nystädad lägenhet, (Renate kom hit igår så kände att jag måste städa lite då..man slapp knappt in genom dörren, haha!)
 
aa-a min lägenhet är i skick så semestern behöver inte gå åt tråkiga saker man inte brukar hinna med på vardagarna!

Däremot kommer jag agera djurvakt åt familjens djur, som nyss for iväg på resa i 10 dagar.. vet ej om jag tycker att det är lite skönt eller lite jobbit att måsta bo i sundom nu ett tag..

Kan ju åtm. passa på att åka ut till stallet om dagarna, nära och bra!

 Ska dessutom försöka träffa vännerna, så nu börjar påsklovet! Dags att fixa åt Nala, kasta på lite sköna kläder, shoppa frukter för att sen bege mej mot Yv´s palats, dags för tjejkväll!
Hoppas alla får ett jävigt bra påsklov!
 
 
 

/Johi 

VÅR!

 
 
 
Efter en tyngre och trögare arbetsdag finns det väl inget bättre sätt än att få åka till stallet och rida ut på en snäll  herreman som Helu

Visst finns det krut i gubben men idag tog vi en lång skrittrunda genom hela Sundom på halvlånga tyglar så både jag och hästen var glada, utan att behöva bråka om hastigheten.. höhö

Fick verkligen tid att njuta av omgivningen och vädret! Gud va skönt att våren är påväg! Helus hovar som klapprar mot asfalten, solen värmer och allt folk som börjar titta ut från sina hem!

Aa-a, härlig dag!! Den uppskattades!
Bild på helu från i söndas innan jag å Sia for iväg på en ridtur me hästarna 
 

/johi

Pang på så börjar jag blogg igen!

 
 
Blev en ganska lång bloggpaus pga långa stressiga dagar de senaste månaderna.

Men nu börjar bitarna falla på plats, våren börjar komma, kameran kommer fram och livet är en fest!

Tänkt int börja blogga nånsin igen, men efter lite funderande så kom jag nog fram till att det är ju så grymt kul att titta tillbaka i sin egen blogg och kolla lite vad man dillat med förr i tiden, minne för livet :)

Så ja, here I go again.

Tänkte börja att skriva om min superhelg! Pampas helgen, men vet ni, jag var inte på krogen ens 5 minuter!

Nej, helgen spenderades istället med Julia på fredan, myspys!
 
Lördags morgonen kl 7 bärde det av mot Ikea och Hööks, tillsammans med min kära vän Sia. En riktig superdag och trots att jag kom hem mycket fattigare med bara några ynka påsar med saker, kände jag mej super rik, kirrade bland annat hem ett par supersnygga ridstövlar (har adrig ägt ett par förr!) och en HV Polo t-shirt, amen på det!

 
 
Söndagen blev städning av lägenheten och upphängning av alla nya tavlor, växter och intredningsprylar jag släpade hem från Ikea. Sen körde jag och Sia iväg till stallet och tog en runda med hepporna. Stackars Hese har sjukledigt ännu och får bara skrittas, något som han verkligen inte tycker om, vi kom oss runt Näset i skritt, men med lite protester på vägen..

 
 
 
 
 
Jepp, en riktig superhelg!
 
/Johi
 

RSS 2.0