Lappfjärd

Min bowling- kväll blev utflykt med nåra tjejer istället

Yvonne, Jag, Emelie och Janina brummade iväg mot K-stad och Lappfjärd för att se på då Julia sjöng och titta in i hennes internat för att se hur hon bor på vardagarna i Lappfjärd.




































Japp, en helt speciell onsdag med speciella personer, Julia såg jätteglad ut då vi kom så känns som man har gjort nånting bra idag nu, och vem vill inte höra då Jullan sjunger? Hon e jävligt bra!

Nu blev de natten, godnatt!

/ Johanna


Liten klagan på Royal Equus

Har sett på några hästtjejers bloggar att de skulle vela ha denna jacka:



http://www.horze.fi/Royal-Equus-parkatakki%2C-unisex/32397,fi_FI,pd.html?dwvar_32397_color=BL&start=6&cgid=jackets


Jag beställde hem denna UNISEX jacka förra året och har den som vanlig jacka istället för i stallet, grymt varm och tål regn hur bra som helst! Men....








OBS! Min jacka är ju som sagt från förra året, så vet ju inte om det är precis samma fodring och grejs detta år, KAN vara så att de gjort några justeringar då de har höjt priset med några tiolappar men måste bara visa hur min jacka ser ut.. tycker det är jävligt dåligt att en såpass endå dyr jacka blir noppig.. inte snyggt

/ Johanna


Lönedaag!!

Fort som fan till staden och shoppa innan allting försvinner bort på mindre bra saker. Fick hem lite av allt möjligt vad jag behöver så nu e jag glad! :)

Bästa: Varm mjuk svart tröjja från JC 29,90 €, längre modell som kommer vara MYS nu i vinter

Sämsta: onödigaste iallafall, ett halsband men jag blev kär och då finns det inte mycket att göra, detta fick följa med hem, JC bara 8,90 €





Skall njuta av alla mina fina nya kläder för snart är jag pank som en råtta igen, som vanligt.. men så e de.. god eftermiddag på er folket!

/ Johanna


Tisdag

Dagens program:  hängt snåra på stan

4 pers ha idag fråga om ja va ut igår/ vafö ja ser så jävla trött ut...

Ja vet int jag? tycker jag ser jättepigg ut



Ska gå och söka mej ett liv nu....

/ Johanna


Bastu

Emelie och jag lekte riktiga finnar då vi kom på den fantastiska idén att gå i bastun! Sen hadd Emelie komi på en annan brilliant idée, ladda ner en skräckfilm.. Fright Night hett den, skräck- komedi film från 2011.

Vi satt nog med händerna för ögonen emellanåt men int va den nu så hemsk, så den va int hemsk, fö vi e ganska fisiga av oss då de gäller skräckfilmer.. den handla om en tonåring som sku döda en vampyr, hade sina roliga stunder men ingen toppenfilm som jag skulle rekommendera starkt, men om ni måst välja mellan den å typ nå skit som "high school musical" så ta denhär istället!!



/ Johanna


Slö


Skäms lite då jag tänker på hur oaktiv jag varit idag.. skärpning!
Enda grejjen som jag stolt kan berätta för er att jag gjort idag är lite städning.. jeeij
(Puff, jag skyller på dej så du vet!!)



Skriver detta inlägg nu för jag vet att snart kommer en tsunamivåg av saker jag borde göra skölja över mej, skolprojekt och såna grejjer. Då kan jag med hjälp av inlägg som detta komma ihåg att nu idag den 28.11.2011 skulle jag gärna ha någonting att göra, en läxa, insatta jobbturer eller vadsomhelst.. så då jag väl har såna grejjer på schemat, gör dem och kom ihåg att det är inte alls kul att inte ha nånting alls som man måste göra om dagarna! 


/ Johanna


Superwoman

Beyonce + julsånger = perfektion




/ Johanna


Glögg, skratt, vänner

och första snön!!! Hade ju inte varit ut på hela dan jag (heheh) så fatta vad jag njöt då jag och Emelie gick de 30 fotstegen som det tar att gå över till Julia från mej, att få höra snön som knarrar under skorna <3 det är vinter!

Vi passar på att vara vid Julia nu då hon har ett stort tomt hus här för sej själv, hennes föräldrar är i Thailand och lever livet!


















Sa just till Julia att jag påriktit tror att skratt förlänger livet, känner mej mycket friskare och gladare nu efter nåra kvalité timmar med några av mina fina!

/ Johanna 


Karatefylla

Ni som inte sett gör såhär.

* Gå in på tv6play.se
* Sök under "alla program A-Ö" på bokstaven K
* Tryck upp "Karatefylla"
* Kolla avsnitten!
* För det är så jäävla bra!

3 små klipp







Awesome!

/ Johanna


Vad hände igår??

Jag vet! För jag satt bakom ratten då jag åkte hem efter krogkvällen, tror dock inte det var många andra än jag som var nyktra igår, eller jag är rätt säker på det!! :D

Nåja, kvällen började hos Samira och Petter som hade fixat ihop en glöggkväll för oss vasatjejjer och Petters Hesakompisar.
(Glömde kameran så har inte fotat nästan alls)







Sen blev det Ollis för min del, riktit rolig kväll med mycket dans, skulle inte skadat med några öl men kör man så kör man!
(Fick träffa mina glöggrundan- tjejer också, Sandra Renate Madde Milja osv.. Renate kuna int riktit sluta skratta åt mej, ja har tydligen varit ett hett samtalsämne under bussresan, sandra ha väl dragi nåra gamla fyllehistorier om mej, nåja det bjuder jag på! fan, lite kul sku de ju no ha vari att åka med till åbo.. nåja nästa år!)









Feelis som bara kan fås vid Ollis, hela dansgolvet sätter sej ner och sjunger med!!

Steg upp halv 1 idag med låtsaskrabbis och sjuka ben, dansade för mycket igår tror jag, känns som jag vait på värsta gympasset! Nu sitter man i morgonrock och talar med bakfulla Mimmi och nyktra Julia som e här hos mej och titta förbi, hihi, har en liten skrattatack nu just, finns inget bättre än att sitta och tala om krogkvällar dagen efter :D

tror jag skall sitta kvar i min morgonrock hela dagen, det är ju söndag förfan och jag är trött till tusen! Ha en bra kväll folket!

/ Johanna


Fredagsmys i Sundomskogen

Börjar trivas med dethär, nyktra kvällar framför brasan o ta de lugnt, känns som evigheter sen senast (Om man räknar bort förra helgen).

Festa är kul men fan va kul det är att bara få skratta och tala strunt också, till exempel en JUHIN- kväll som gårkvällen, bara Sulf och Jag, baka pepparkakor efter ens egen fantasi med kniv och degsporre och tala om såna saker man inte skriver ut i bloggen, mohaha, nejmen gårkvällen får 10 poäng!















Det var gårkvällen, återkommer med bilder från kvällens glöggfest senare!

/ Johanna


Sushi

 

Waynes Med Jessica och Emelie och senare till sushistället Magakoro (Bara jag som börjar tänka på ordet "napakoru"?)







Fina fisken!

/ Johanna


Torsdag



Känns som fredag idag! Det tyckte jag att det gjorde igår och i förrgår också.. nåja, en dag kvar så blir det helg igen (för människor med ett liv, i mitt fall e de typ fredag varje dag...)

Nåja, nu sitter man hemma och väntar på en bil eller nåt så man får dra ti stan och socialisera sej lite, vissa försovd sej så man missade bussen som for kvart före 11 till stan (a)



Ha ni förresten sett att "Mumin visar allt" har kommit tillbaka på youtube? :D



Hahah, de va no roligare då man va lite mindre men iaf :D 

/ Johanna


Hemma och möglar framför youtube


Orkar inte vara förkyld längre! Trött i huvve hela tiden och gymet har jag inte sett på alldeles för många dagar nuu..



Skall försöka dra mej iväg på knowhow idag med 4:orna så kanske man får nå ideér för nästa år.. ? vifårse!

/ Johanna


Amarillo

Blev en helkväll på Amarillo tillsammans med två födelsedagsbarn vid namn Renate och Gabi (grattis Gabi och grattis i förskott Renate!), två fina tjejer som heter Karolina och Linnéa och en blivande MILF vid namn Ellen. 

Några telefonbilder här nudå:















Mätt i magen och riktit nöjd efter en mysig kväll med fina brudar, perfekt tisdag!

/ Johanna



Baka baka liten kaka!

Lite skola, lite anmälning till studentproven och en heldag med Renate!

Ikväll skall vi ut och fira henne till Amarillo, Cristal och kanske Ollis men idag bakade hon och jag en kaka till hennes lillasyster som fyllde år idag! Grattis Vanessa!

Mobil bild:



Den blev jäävligt god!

/ Johanna


Hunk


Att rita av folk, svårt men kul! Någon som vågar gissa vilken hunk jag håller på att rita av nu som bäst?



Ofärdig, skuggor och bakgrund saknas, kommer måla klart denna om ett år eller nåt, haha, det brukar bli så!

Japp, rolig måndag, suttit och skissat i nånn timme och kollat OTH, dör lite, är så himla fast i den serien! Är dessutom barnvakt till 3 tjejer här nu..

Håller på att gå sönder, måst få göra någonting, vill inte klaga men att ha så mycket fritid som jag har går en på nerverna, finns ej mycket att göra och stressad är man iallafall!

En fördel är att man får sova ut och stiga upp och gå omkring hemma i skitiga kläder med så skitit hår att de sir ut att man ha kladda dit ett halvt smörpaket, de e nice.. eller int nice men de e nice att man int behöver bry sej om att de int e nice



over and out

/ Johanna


Gammalt



Inspiration --> gammal inspiration:








Bilder från år 2010

/ Johanna


Söndag






Har lite kvalité- tid för mej själv här framför datorn
, sovmorgon hela dagen imorn om jag vill så nu sitter jag bredvid ett par tända ljus som sprider en mild doft av vanlij i hela rummet och hör på en spellista jag hittade på datorn från förra året, på samma gång som jag redigerar lite bilder på syster Julia och hennes Benjamin..

Skulle beskriva situationen med ett enkelt ord som "trivsel".

Försöker för fullt hitta tillbaka till min konstnärliga sida, har helt kommit av mej med att rita och allt sånt, har ingen inspiration heller och nu skall jag börja ta tag i bilkonstdiplomet så det känns lite hopplöst utan ideer, morgondagens mål får bli att hitta inspirationen igen!!





Hoppas det finns folk som kommer ha en lika skön sovmorgon som mej imorn, tack för idag folket!

/ Johanna



Rösta på nummer 2!

Smygreklamerar min lilla vän Alexandra Nivukoski som ställer upp för att bli Brages lucia detta år. Jag kommer rösta på henne för att hon är så otroligt fin och har en underbar sångröst, varför inte rösta du också?


@ Vasabladet


/Johanna


Glögg kväll i sundom

Gick över till min kära granne Julia. Så fort man öppnade dörren slog en doft av ljus och ved-brasa emot en, fyfan vad myys!
Efter en liten stund droppade det in ett par till tjejer som hade med sej glögg så igår drack jag första glöggen för denna vinter!!
Har inte haft jul- feelis alls innan men glöggen i samband med vedbrasan, julmusik i bakgrunden och första snön ändrade snabbt på det!!

Tack för igår tjejer, länge sen vi hade en lördagskväll utan att nån börjat förfesta osv, riktit skön kväll!!















Det var gårkvällen, nu säger jag grattis till lillasyster Linn !! Känner att jag har blivit rätt förkyld nu, hoppas det går om fort som fan!

/ Johanna


Mobilbilder

Tisdag, Onsdag och Fredag, här är ett par av alla bilder som fastnade i min telefon från de dagarna

















I brist på annat.. hoppades på en lugn lördag men inte såhär lugn... Nåja har hunnit träffa några fina på staden och handla en LITEN present till syster som fyller 10 imorgon, suttit och ritat ett kort åt henne senaste halvtimmen nu, blev lättad då jag hade andra syrran som kunde försäkra mej om att hon blir 10 nu så jag inte skulle råka skriva fel ålder heheh....

Nåja, får se vad denna lördag bjuder på för roligt program.. doftar lite som glögg och pepparkakor om jag inte tar fel...

/ Johanna


HELG!

Och efter lite snack med lärare och studiehandledare känns studenten inte så långt borta för mej trots allt, men nästa period kommer bestå av en del jobb.. great.. nåja nu skall jag försöka glömma skolan och resultatet av höstens skrivningar som gick käpp rätt åt helvete och focusera på helgen..

Helgens mål: Skall hålla mej långt borta från krogen!

Skall iväg och väcka Sandra nu.. får se om de lyckas efter sitzen hon var på igår.. haha



Godmorgon på er andra också, folket!

/Johanna


Torsdag


Riktit kul kväll igår, hade riktit bra feelis och glada vänner och riktit kul att kunna köra hem och gå och sova utan att behöva vakna med krabbis! Tyckte definitivt att årets vinnare var bäst av de som ställde upp!

Denna torsdag får dock inte nåra höga poäng då jag drabbades av en deppighets- förkylning idag, utan förvarning! Men har lärt mej att medicinen heter "vänner", kaffen med Sofia som man inte sett på hundra år, dagens 2 timmar på makuuni med sandra och den över en timmes powerwalken med Emelie i mörkret gjorde susen så nu känner jag mej redan mycket friskare!

Säger shoppa lugnt åt en näve av mina vänner som kör iväg mot Hesa tidigt imorn och är lite sur på skolan nu som håller mej hemma.. nåja, nästa gång!





Ska njuta resten av denna kväll av att det är FREDAG imorn!!!! JEAH :D

/ Johanna


Idol Ollis

Ska just sätta mej bakom ratten och plocka upp tre brudar för att sedan gasa iväg mot ollis, hoppas vi slipper in.. lite sent ute nu redan kanske?

Nåja, ha en bra kväll allesammans!



/Johanna


Liten lönedag

Och för denna halv- fattiga studerande brud känns det inte allls dåligt med extra cash i fickan!

Skola, Waynes med Emp,Sandra och Jessi och lite senare Waynes med Renate! Härliga brudar!

Skall börja skriva dagbok bestämde jag mej för då jag stod i kassan och betalade för denna bok, jag hittade min gamla för nåra dagar sen var jag berättat om grejjer som hänt under 2010 och fan va kul det var att läsa om det, så nu har jag packat på mej en svart bok som skall proppas full med minnen! Dessutom gillar jag grymt mycket att skriva, och vart skall man skriva sånt man inte vill dela med sig av på en blogg? Hädanefter är svarta boken min favorit. Punkt på det.



Sen köpte jag en mörkgrå 100% akryl tröjja som jag 100% tycker var en tiolapp för dyr, dumma jag får skylla mej själv om nåra veckor då den kommer vara helt noppig och ful.. men tills dess e jag nöjd med mitt köp!



Och ett nytt telefonskal som förhoppningsvis kommer hålla alla stötar ännu bättre än det gamla, jag är expert på att tappa allt som ha en skärm och en acko, detta är en billig livräddare för telefoner från Clas Ohlson, 7-8 euro!




Fick höra rätt mycket jag inte ville höra idag i skolan som kommer påverka mycket min student och grejjer så nu e jag lite stressad över allt med det att göra, önskar att jag själv skulle tagit mer allvar och ansvar detta läsår men alltid lika smart att vara efterklok ;) Nåja skall klura ut en säker plan för mej så jag lyckas bli student nu åtm!


 

Och pang så kom dagens huvudvärk tillbaka i samma veva som jag skrev ordet student.. Skiter i Ollis idag, tack och hej ha en bra tisdag folket!

/ Johanna


Ledig måndag blev jobb- måndag

Jaijja, så lediga dagen blev 8 timmars arbetsdag

Vaknar 07.15 och märker att det är strömavbrott, fick lov att packa allt jag behövde för jobb och gym i mörkret med en halvtaskig pannlampa på huvudet, under stress, för jag försov mej såklart...

Nåja ingen fara skedd, kommer hem klockan 6 ungefär, kör förbi en krock i sundom centrum, bilen som tydligen hade krockat med nån form av lastbil såg rätt så ihopskrynklad ut men alla ambulanser jag såg påväg in till stan körde under tillåten hastighet så kan ju inte varit så farligt då..

Nåja, sen blir de ju såklart strömavbrott igen där just en 6-tiden så sedan dess har jag endast sökt som en gälin gris efter ljus, gått runt å tänt ca 30 stycken å spelat memory med minsta lillasyster, vilket hon uppskattade grymt mycket.. får ju mitt i allt tid för en massa då strömmen far!

Nu äntligen blir de mat, hungrig som jagvetintevad, ush vad beroende man är av den energin också!

 /Johanna

Farsdag


Tänk vilken dotter som efter två dagar utgång i rad, masar sej upp på morgonen och går ut för att tvätta två väldit skitiga bilar, idag är jag guld värd, Grattis pappa!



/Johanna


Fest hos Ma(dde och Masa)nge!


Japp inflyttningfest igår då alltså,
blev en riktit rolig kväll och jag övervägde långt och länge att åka hem då resten for på krogen.. meeen Emelie kom på ett lockbete och vips var man på Fontana!

Ångrar det inte, bra beslut då man fick se många personer man inte sätt på länge, alltid lika kul det! Plus att mycket av tiden på krogen igår spenderades på dansgolvet!

Idag mår jag myycket bättre än jag förtjänar!

Några bilder nudå,





  





















/ Johanna


Skynda skynda

Kastade upp håret i en stor boll och visar er vad "snygg" arm jag fick igår.. "domt hovo får kroppin liid", skrubbat bort det värsta nu iaf, äh vafan man överlever :)



Adjö nu kommer min kära Milja (som jag inte sett på tusen år!!) efter mej så drar vi iväg mot inflyttningsfest på skolhusgatan! TAGGA TAGGA DET ÄR LÖÖÖRDAAG IDAG!! (men man kanske skall skippa utgången..?)

/Johanna


Olivers got talent


För. många. öl. igår.

Dessa 3 mobilkamera bilder för beskriva gårkvällen, Tasty daze och Erik amarillo







Var påväg till Fontana igår för att lyssna på honom men hann inte med det, men sen kom han till Ollis och chillade lite så jag hann snacka lite med han, riktit trevlig snubbe!

har dock en autograf nu som täcker hela högra underarmen i grön tusch.....

Nåja, snart iväg på nya äventyr!

/Johanna


11.11.11

Vilken dag, sitter och skålar med klasskompisarna i matbordet då klockan slår 11.11 denna 11:e november 2011, springer sedan iväg på timme och frågar läraren varför ingen annan e där på samma gång som jag babblar att de e 11:e i 11:e år 2011..

Får ett enkelt svar; "ingen e här för vi hade timme förra blocket.. och om du inte är väldigt bra på att spela teater så har du nog misstagit dej med vilken tid vi hade matte idag..."

Ops, nåja helt ledig dag då istället, spenderad med Sandra Emelie och Janina på staden, nu hemma och snart tillbaka in till stan för att senare ikväll åka iväg och lyssna på syrrans kille Benjamin och hans band som ska va me i Olivers got talent!

Nu ska ni få ta del av vad jag suttit och smyg gråtit åt idag, har inte tidigare vågat kolla klippen av då superhästen Hickstead föll ihop och dog under en hopptävling 6.11.2011 men kollade idag, uush, hästvänner, detta är sorg :(



Tänker bara om man skulle bli tvungen att gå igenom samma situation med egen häst, tufft :(

/Johanna

Iväg å rida Hessu häst

Drog iväg med Sia till stallet för att fara ut och rida hepporna, Annina kuna int rid själv så jag kom å red hennes häst idag nudå. Gud va skönt att få dra på sej ridbyxorna och ridjackan, att få känna doften av häst!

Sen kommer man till stallet och känner doften av ensilage <3 blir helt till mig varje gång man slipper ut till stallet nuförtiden! Då man hade egen häst tog man mörka kalla kvällar som denna för givet, nu är de helt jättebra de också!

Sia mockar



Vi to en liten runda i Näse under gatulampona så man såg nånting, heppona fick riktit krut i sig (som alltid), släppt Hessu i bara trav då han fösöka dra iväg så myki på eget initiativ, å jävlar vilken trav Hessu kom upp i, Monté nästa ungefär, vilken känsla !!

Sveito Hessu och Helu efter ridturen, duktiga heppor! 




/ Johanna


Gårdagen














Waynes, sedan me Eme sandra och Janina på Cafe de Paris, Ut å gå i kylan å dimman i stan tillsammans med bill och bull plus Emilia, och så slutade kvällen i Sandras lägenhet. De blir no vinter snart, vi hade kallt kallt igårkväll under vår promenad så no kommer snön tillslut!

/ Johanna


Chockin.. Wayne´s Coffee!

Klockan 10 ringer Emelie och frågar om jag råkar vara i stan, då alla hennes föreläsningar i skolan fram till klockan 3 hade blivit inställda. Säger nej och gnuggar sömnen ur ögonen, kanske dags att börja vakna! Stiger upp och känner att nu skall man göra en god gärning så skyndar mej jäävligt mycket att hinna till stan med skjuts och vips så sitter man nu här på Waynes med Emelie, vilken god gärning jag gjort, är nog världens bästa vän! (måste säga det själv för det skulle nog inte falla in för emelie att säga det.. hmpf)

Så jaa-a, nu sitter man är och Eme gör sina fucking läxor och är allt annat än social mot snälla mej som offrade min sovmorgon för en träff med henne... vilket sällskap -.- nåja har hunnit gå igenom hennes dator och nu skall det laddas upp två gamla bilder här i smyg, hehe

 

Jepp men nu ska jag sitta och kasta nåt på Eme så hon kommer ihåg att jag också finns här.. dissad för en läxa.. känner mej jätteviktig ;)

Nå får se vad denna dag bjuder på för trevliga upplevelser, ha en bra onsdag!

 

/Johanna och osociala Emelie


Good feeling

Fixade ihop en soppa idag och fan vad god den blev, tror ja har lite skills då det gäller att laga mat, eller okej jag ska int överdriva här nu, men de blir oftast god mat av det jag inte bränner vid om man säger så iallafall, haha!

Kanske man ska bli kock.. Jag försöker desperat fundera ut vad jag vill hålla på med och börja studera nu efter mitt sista år på gymnasiet, har ingen fantasi alls! har haft småa funderingar men nu efter dagens möte med studiehandledaren har de helt försvunnit igen, bra att man började gymnasiet för att fundera ut vad man ville studera, nu har man gått här i snart 4 fucking år och jag har inte en aning ännu, med de löser dej nog!!

Hahah vad ovanligt optimistisk jag låter, jaja men det är bra med sådana dagar, känner mej grymt glad över ingenting, har sprungit omkring som en liten gris mellan alla sysslor och har dessutom ett jävligt värkande knä nu efter gympasset, inte så bra.. men glad är jag iaf, vet ej varför men de känns bra!

 


Fördelen med att gå 4 år på gymnasiet : Mycket ledigt!! Det vill säga att jag är helt ledig imorn så nu tar jag ledigt från allt för idag och ska droga i mej ett par OTH avsnitt innan man tar natten och ser vad morgondagen bjuder på för program!

Ha en bra tisdagskväll

/Johanna 


Måndag

Dagar då man är beroende av bussen, som denna dag, får man inte försova sej om man bor i Sundom, varken 12 eller 1 åker någon buss in till stan härifrån.. ganska skit.. ganska jätteskit..

Nåja kom nu mej iväg 2 tiden då iaf och hann träffa Renate en stund, sen Waynes med Janina, Sandra och Madde, sen lite Ladyline, far int dit en 4-6 tiden, det är världens bästa tips.. fö då är det alltid smockfullt där!



www.skrattnet.se

/Johanna


Community property

Har haft denna jävligt knäppa (och helt ärligt bra) låt i huvudet i för många timmar nu.. går omkring och sjunger den högt.. haha.. Hoppas den fastnar i era huvuden också, enjoy!

 

/Johanna

Fontana och Sandra- lördag

En liten dra igång-innan-krogen kväll hade vi hos Sandra som vanligt, sen Fontana all night long, awesome!















Bra folk och bra DJ igår på Fontana, hade en riktit kul kväll och ja hoppas att alla andra också hade det!

Tur för mej att man har morgondagen ledig för detta kan inte räknas som en söndag, inte gjort någonting och timmarna har bara sprungit iväg iallafall. Men jag får vara glad iaf, no kapula whatsoever, bara lite trött!

/ Johanna


Fredagsmys!!

Tänkte kasta upp en riktit skitglad Johanna- bild nu då det är helg äntligen, men nu blir de denhä iställe fö ja sitter ännu hemma å fixar å trixar med skattekort och sånt tråkit och skit och dessutom svarar mina små monstervänner inte i telefonen...



Hittils har man åstadkommit mycket idag, skola och 4 timmar på Waynes med gott sällskap, blev inte klokare, bara lite dummare

Hoppas ni får en awesome fredag! :)

/ Johanna


Emelie

8 timmars arbetsdag och direkt mot gymet med Emelie på ett 60 minuters BodyPump- pass efter det, gissa om man var hungrig sen?

Problemet löstes genom att leka lite "Halv 8 hos mig"

Så kl. halv 8 stod vi i köket och hackade ihop en sallad. Gott!

 




Enklaste sättet att sätta gulkant på en helt vanlig torsda, gott sällskap och god mat, Amen on that

/ Johanna



Jobba jobba joobba!

Tänk va kul de kan va att jobba på dagis! Helt underbara personligheter har de allihopa!

Men idag blev ja inte bara kallad för tant, utan även gamla gumman... kändes lite sådär..

Nåja, blev ingen bowling idag med kära syster å hennes kille men drog mej iaf iväg med Anna till gymet direkt efter jobbet så något fick jag gjort idag iallafall :) 

Liten bild på kära syster och jag, brukar int alls hålla med då folk tycker att vi liknar.. men kanske vi gör det ändå?




Nåjå nu ska ja gör nå vettigt av denna kväll

/johanna

Nya förebilden:

Mia Törnblom!

Gick och shoppade lite på staden och fick ett meddelande av Linnéa,
som undrade om jag skulle på den obligatoriska föreläsningen i vår skola idag om självkänsla, jahapp tänkte jag och skickade ett enkelt "jaa no kan ja väl komma med på det"

Ångrade mej lite då jag en timme innan det skulle börja kom till skolan i klackaskor som gav mina fötter en riktig helvetes dag.. tänk om man skulle åkt hem istället..

Nå, hann trumma lite i musikstudion med Bagge under tiden jag väntade och sen var det bara att släpa sin röv till Estradan. Blev lite fundersam då ca 300 pers som inte var från vår skola stod i kö för att betala innan de också fick komma in och höra på denna tydligen så duktiga Mia Törnblom.

Så började hon, och gud vad duktig hon var, med hjälp av världens spralligaste personlighet, lite oskyldiga svärord, skämt och historier från verkliga livet fick hon de 2 timmarna vi alla satt där och lyssnade att kännas som en halvtimme.

Sådana enkla saker som man hört förr fick plötsligt en helt annan betydelse, en större och mer förstådd betydelse, hon lade farm de små orden som "mod, support, självkänsla" m.m. på ett nytt sätt så de fick mycket större innebörd, på samma gång som hon undehöll oss så det hela bara blev grymt roligt.

Efter föreläsningen, efter massor med skratt och lite dåligt samvete då allt hon sade stämde så bra in på en själv, träffade jag min kära lilla Alexandra som inte var på föreläsningen.

Berättade med iver åt henne vilken grym föreläsning jag precis varit på och då frågar hon: va de int en såndär då som man blir riktig deppad av och det enda de säger är "sök upp en psykolog eller kurator om du är sån eller sån.. bla bla bla"

Men nej sån föreläsning var det vekligen inte!

Så nu skall jag börja "Assa" mer och "Dissa" mindre, sluta se mig själv som ett misstag för ett misstag jag gjort, ljuga mej fram till att jag verkligen duger som jag är enda tills jag tror på det, börja kalla bristningar på benen för ränder, och istället för att säga bilringar på magen, skall de börja heta volanger, låter lite mindre hemskt då.

Och så skall jag även köpa hem hennes bok för nu skall jag banne mej läsa den. Det som är så intressant är att denna Mia Törnblom är f.d knarkare! Vilkn helomvändning i livet!

En av hennes böcker:



Så denna dag då jag gick till skolan och kände mej som världens skit som inte fatta nånting av preppkursen i kortmatte, efter att man läst långmatte senaste 3 åren, gått på stan och slösat pengar som man inte har råd att slösa, haft ont i fötterna och varit skitsur på sig själv för ingenting, lyckades bli en riktit skitbra dag tack vare en person, vilket jag är väldigt tacksam över! Lika tacksam som jag är över att jag drog mej själv till föreläsningen, och lika tacksam som jag är över att vår rektor såg till att vi vara med och ta del av den!

Så med nytt humör gick jag glatt till gymet idag och pushade mej själv lite mer än vanligt, och dendär bättre "tycka mer om mej själv" känslan har funnits kvar hela dagen, hoppas det håller i sig!

Kom just hem från Sandra där hon, jag och emelie satt och babblade som vanligt, underbara vänner man har, helt vridin i hovo är de, men underbara!

Godnatt imorgon väntar en dag full av jobb och gym och troligen bowling för mej!

/Johanna

RSS 2.0