Helg!

 
Måst ju börja med att säga att gårkvällen spenderades inte bara med julia utan även med Janina, sandra och.. SAMIRA! blev lite överraskad då samira mitt i allt satt bakom en hylla i Sulfas lägenhet, hahha, så kul att se henne igen! <3
 
Ja och nu är det äntligen slut på arbetsveckan, blev nåra afterwork´s öl med gänget på omalleys och nu sitter jag och killen tillsammans med nala och värmer upp inför en kväll vid ollis. Snart kommer mera folk hit också, känner på mej att de kommer bli en superstans bra kväll!  :)

Jeuu så nu ska ja knäppa en par öl, men inte för många, ska försöka komma iväg mot krogen i mina nya skor, inte min stil men di va billiga som fan så de fick komma med hem!
 
 
Får se hur kvällen slutar ;) ha en grymt bra fredag folket!

/Jouhi

Torsdag

 
 
Jadå, en helt jobbfri vardag! minns ej då jag hade en sådan senast, grymt skönt, även fast hela dagen spenderades på halkbanan/ i teorisalen.

Nåja, jag hann ju träffa Mimmi som också hade andra skedet idag, det var riktigt trevligt. Egentligen så var hela andra skedet rätt kul faktiskt, superbra lärare och allt! va så nervös då jag körde in på halkbanan, men de gick ju bra, trots rätt slitna friktionsringar och en bakhjulsdriven (måsta ha i tvåhjulsdriften) pickup så voltade jag inte och körde heller inte av banan, jeij!

Nåja, skitkul att ha detdär över nu, så nu ska jag inte tala mer om det.

Kan ju istället berätta att jag fick slint i hovo och impulsköpte ett par nya skor idag, lite smycken och annat smått och gott (smakprov bilden ovanför) "skolkade" dessutom från stallet idag, har haft så fullt upp! Nu har jag däremot inget att stressa över, lägenheten fick sej precis en liten genomstädning och alla saker ligger på sin plats, nöjd!

 sitter som bäst och myser i lugnet och ritar lite till det underbara ljudet då Nala gnagar sönder mina kuddar, snart dags att träffa min kära kompis Julia och gossipa lite.
 

Sen är nog min Torsdag ganska loppu slut, och jag kan gå och sova med ett leende på läpparna
 
Hoppas ni alla kompisar har haft en riktit fin dag :)

/Jouhi
 
 

lördag

 
Hej!

Länge sedan sist nu igen!

Det går trögt dethär. Enda jag gör är att jobba, shoppa och vara i stallet med hästarna. Har därigenom inte så mycket intressant att skriva om för er, har inte tid heller. Har en drös med nya kläder och saker som jag skulle kunna visa upp, men att "mode blogga" är inte riktit min grejj, då jag inte kan kalla min klädstil för mode.. hahha
 
Nåja, Har haft världens bästa helg hittils, så lugn, kollar nåra grymt bra filmer och bara softat och varit en sväng till stallet. Kirrade hem mycket papper för akvarell målning och blyertskisser igår, så meningen var att jag skulle hinna måla lite också, men har inte haft tid, inspirationen flödar just nu så det skall jag ta tag i! 
 
Dags att strutta iväg mot stan och träffa glädjespridarna Emelie och Janina!

Ciao /Jouhi
 
 

Yo homies!

 
 länge sedan sist! vad har hänt i mitt liv som ni borde veta då?
 
Så pass mycket så att jag inte har tid att sätta på datorn och internet nörda, tex blogga, men har ändå inte gjort något speciellt

Jodå förresten, så hade jag min första helt nyktra lördag förra helgen på väldigt länge, flera såna ska det bli! annars ha tiden gått åt jobb, hänga med vännerna och killen, Hessu (ha it ridi nå på senaste, sommarskor på heppe plus hala vägar är ingen bra kombination, men stallet ska ändå mockas och hepparna ska ses till!)
lever gör jag, har väl det egentligen lite för bra med super personer omkring mig från morgon till kväll, djur, gymmet, ett roligt jobb och en mysig lägenhet, så jag kan inte klaga!

Och ja, imorn blir de PENDULUM! woop woop!
 
Hoppas ni har det bra folket i mörkret, kylan och rusket!

Ciao Jouhi

RSS 2.0