Jobba jobba joobba!

Bagge idag: "Det är inte farten som dödar dej, det är smällen, it´s not the fart thats kill you, its the smell" haha, dagens humor!! 

Sitter med tungan rätt i mun och använder GIMP programmet för att förfina mitt "verk",,

Jag är långt ifrån nöjd och arg att jag litade på att det skulle bli bra efter lite retuschering.. men det blir bara klåttigt.. men nåja, 2 h till och det ser antingen mycket bättre eller mycket sämre ut! :)



Skulle gärna visa en innan retuscherings bild också men det gick inte syrran med på.. men nåja



Jobbar med skärpan nu som bäst och försöker tillföra mer kontrast i målningen jag klåttade på min syster.. (Stort tack åt henne som orkade sitta still i 1½ timme medans jag satte och svärde och ritade på henne med en liten gammal kajal!)

/ Johanna


Ushdå..



japp, jag säger ushdå, för ni vet säkert hur det känns att måsta lämna in ett arbete som ni helt enkelt vet att ni skulle kunna göra mycket bättre.. spec då det handlar om ett ämne som man är bra på och borde vara riktit bra på!

Så känns det för mig nu, alltså, frågar mej bara varför jag har skjutit upp bildkonstdiplomet till nästsista dagen? Gjorde mitt "verk" idag, och det är ju inte snyggt.. lite pinsamt dåligt faktiskt haha! Ja fyfan..



Så Jessica som sa idag "Johanna jag har så höga förväntningar på ditt arbete!!", snälla, ha inte det.. visar bilden imorn haha och tro mej den blev inte spec. bra alls!

Jaja, annat nu! En kväll med tjejerna idag då, inga större kommentarer på det förutom skål för livet! 



Dags för att sova och jobba vidare på portföljen för mitt verk.. pöh..

/ Johanna


Svar på frågorna



Hur vill du helst att ditt liv skall se ut om 10 år?
Om 10 år fyller jag 30, just nu skulle jag helst vilja att jag skulle äga en gård på landet som ligger nära en stad och på min gård som såklart är skitsnygg med stora ägor har jag mitt egna häst- företag, chockin tänker ni, men det är min absoluta dröm! Å så skulle jag ju såklart ha hittat min drömman och vara jättelycklig! :)

Tidigaste barndomsminnet?
Kanske då jag i dagis fick fingrarna klämda i en dörr riktit ordentligt eller hoppa omkring i mammas och pappas vatensäng då vi bodde inne i stan.. var väl 3 år?

Bästa föremålet i ditt rum? :D
Jag kan vara tråkig och säga min säng, dator eller telefon
men om vi bortser från dem så är nog ett album som Sia gjorde åt mig den absolut bästa prylen i mitt rum, den ligger väldigt nära hjärtat! Ett helt album fullproppat med bilder som beskriver hela tiden som jag hade Tinsku hos henne, att hon dessutom är en otroligt bra fotograf och att Tinsku nu inte längre är min häst gör albumet bara mer värdefullt! Ush, Nostalgi att öppna det albumet och plåta ett par foton från det så ni får en tjuvtitt, får en liten tår i ögonvrån!



 

1. Vart går din drömresa?
Island eller Thailand skulle jag säga men om jag skulle välja ett ställe som jag inte vart på skulle det nog vara att få kolla in alla sevärdheter i Australien!

2. Hur ser den perfekta dagen ut för dig?
Jaa-a, en vardag skulle ju iaf vara en lyckad dag i skolan/ på arbetet, tid efteråt för många skratt med vännerna och sedan få fara ut och rida, detta då utan stress och med glatt humör!  

3. Favorit kläddplagg ?
Min gråa huppari från London, den har varit med om mycket den! Skulle kunna ha på mig den 24/7, såå skön! Ingen kvalité eller dyr huppari alls men jag diggar den! 



 
Om du var osynlig för en dag, vad skulle du göra då?
Klättra på nåt hus som är centralt i stan och sitta och kolla utsikten med benen hängandes ut över kanten, stjäla en jacka som jag vill ha men inte har råd med nu just (hehe) och sitta på waynes och tjuvlyssna på folks konversationer

Vad ville du bli när du var liten?
Haha, jag ville faktiskt bli Taxichaufför!! :D


Favorit mat-rätt?
En blodig biff med rödvinssås.. namii


Berätta vad du ska göra när du fått den vita mössan och skålat i skumpa med fantastic?
Festa som fan på strampen, ha krabbis, sen hoppas på att jag slipper in till nån skola här i Vasa, flytta hemifrån och jobba på studie- motivationen! :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Hahaha, nej inte ett dugg!


Vilket är ditt grymmaste party trick?
Ja har inga.. närmaste partytricket jag kommer är att jag står för underhållningen då jag halsar rätt mycket öl, slocknar, efter ca en timme vaknar och är riktit på G och börjar festa igen som att ingenting skulle ha hänt (allt detta händer då under förfesten)

Har du någongång råkat ut för att någon stött på dej och använt en riktig klyschig raggningsreplik? isåfall vilken?
Haha, "Jag kan simma, men i dina ögon, drunknar jag", dock av en kille som jag kände från förr, av okända är väl det närmsta "klyschig" raggningsreplik nåt i stil med "ursäkta, får jag bara säga att du är otroligt vacker!"


Om du skulle få byta liv med en kändis för en dag, vems liv skulle du vilja testa på att leva då?
Cam Gigandet, för då skulle jag både få testa på att vara kille, vara skitsnygg, vara känd och vara rik! :)

Du får ett presentkort med gränslöst belopp för ett användningstillfälle, till vilken butik skulle du då vilja ha detta köpkort?
Ikea! Där finns ju allt till hemmet!

Har du nångång snattat något eller gjort nåt annat "småkriminellt"?
Stjält en vattenkanna från en pizzeria då jag var full och jättetörstig.. det är väl det mest kriminella jag har gjort.. haha!

Vilken bild i ditt arkiv beskriver dej bäst som person?
Fan va svår fråga Emelie! :D Av alla bilder jag har på datorn, denna:



Blogg- arkivet, en blandning av dessa 2:
 
 
Vad är de pinsammaste du nånsin ha gjort?

Blottat mej för hela Sandö.. i misstag!! (Emelie jag hatar dej ännu för den gången!)

bästa dagen, eller händelsen, hittills i ditt liv?
Dagen då vi körde efter min alldeles egna häst Tinsku, då var jag 14 år och lyckligaste på jorden!


Nybliven hästägare åt Tinsku, som jag ägde i 4 underbara år, blod svett och tårar men så mycket kärlek, att bli hästägare kom att bli en helt ny livsstil, som jag trivdes jävligt bra med! han är fortfarande mannen i mitt liv! ;)

vilka är dina favoritskor?
Mina mörkblåa Converse!

om du sku få önska en sak, va som helst, å de sku gå i uppfyllelse. va sku du då önska dej?
Finns ju jättemycket, men för att de flesta av mina drömmar ska gå i uppfyllelse är det nog smartast om jag önskar att jag skulle bli lite mer chill och sluta döma mej själv så hårt (:

hur ser din drömman ut och va ska han ha fö egenskaper? 
Hahah, jaa-a du, han har en bra utstrålning, funkar bra med mina vänner, tar ingen skit och är inte för snäll, utseendemässigt vet ja int riktit, personligheten styr så mycket, men brunett, lite muskler och tatureingar sitter inte fel! 

Vad gör dig lycklig?
Mina vänner och familj, att få ha djur omkring mig, att känna mig uppskattad och små roliga spontana guldkorn i vardagen!

  


Hur går vägen mot vita mössan? :D
Jag börjar se ljuset i tunneln! :)

Hur skall jag få dig att byta ut ölflaskorna mot skumppaglas? Har funderat på det länge nu..
Du kan ju alltid fylla skumppaglasen med öl.. ;)

Va ska du göra efter gymnasie? :)
Flyttar nog in till stan ett år iaf, försöker slippa in på nån skola och studera, jobba på sidan om, sen efter det kanske dra till Åland/ Sverige, men man vet ju aldrig, kaske jag hamnar mitt inne i Finland, vi får se!!

Det var frågorna, hoppas ni är nöjda med svaren! :)

/ Johanna


LÖRDAG

Vebasto igång på bilen, packar med sminket för eventuell utgång, nu drar jag till Sandra på vinkväll!

Ha de!



/ Johanna


Heldag med kameran runt halsen = BILDBOMB!





(Först och främst, TACK alla ni som har skrivit frågor till mej, vill gärna ha fler så ni som inte frågat, skriv en fråga i inlägget "FRÅGESTUND" nåra blogginlägg neråt)


Okej kort och gott dagens lopp:

- Fika med Eme, Sandra och Madde på 1rum+kök
- Liten vandring på isen i -15 grader
- Avundas Bagges talang att spela (el)gitarr
- Pulkning vid Öjberget med Abi 12
- Helkväll hos Sandra med de flesta av tjejerna

Helt awesome dag alltså :)

Fika






Isvandring




2 av mina favoriter, Sandra och Emelie, jag blir så glad av er!! (nej Emelie jag är inte ironisk)












Bagges Elgitarr






Öjberget, pulkkatime!








Bagge testar cruiz lite me biilin miin


Sandra kväll med Milja, Jessi, Emi, Julia, Emelie och sandra ofc






Somsagt, urhärlig dag med humöret på topp! Är liite ledsen över att mina knän är så skit att jag inte kunde njuta av fina vädret utan måste koncentrera mig på vart jag satte fötterna istället, som varje dag, och så kunde jag ju inte åka pulka heller.. mina leder har nog inte återhämtat sig alls efter dessa 8 ggr totalt som knäna hoppat ur led, vi kan likna det med ett hårband som används mycket: det blir bara mer uttöjt med tidens gång.. tror mina leder har samma problem.. 

Okej bla bla dendär dåliga knän- visan har de flesta av er hört 100 ggr redan, men iaf, nu sitter jag här framför datorn, i min ridskjorta som jag kände för att ha på mig hos Sandra, syrran rynkade på ögobrynen åt det men jag menar att man skall a på sig sånt man trivs i! Trivs även med ett tyst hus där alla sover och jag får sitta och lyssna på AC/DC genom öronsnäckorna :) Mys!



Men nu är klockan allt för mycket, godnatt!
/ Johanna

 


Kaffetime!

Dagens tips: har du hosta och vill lindra den, köp en pepparrot, skala och kasta i ett par bitar av den i varmt vatten, de smakar inte gott, starkt och jävligt, men det hämmar hostan, iallafall för mej!!

Nu njuter jag som bäst av kaffe på 1rum+kök med Emelie, ha en bra fredag!!

/johanna


Telefon bilder



Måndag, Tisdag och idag; Onsdag i telefonbilder:





















Kan ju konstatera att provet gick käpp rätt åt helv*te.. riktit dåligt..

Men på bra humör trots allt, tillbringad med Alexandra i skolan, Mimmi och Emelie på kaffe, en hel- eftermiddag och kväll med Sandra och ett besök hos Linnéa och Oscar i deras nyinflyttade lägenhet. Detta gjorde dagen riktit bra, kärlek till er!

/ Johanna


FRÅGESTUND!!




Japp, nu ska jag härma mina bloggande vänner och fixa ihop en frågestund!! Hoppas på att ni frågar nånting då också, det skulle ju vara trevligt
(Fyfan vad svårt det är dethär med att ändra design är.. jag gör mitt bästa, allt för er! Nu slapp ni min tydligen as- fula svarta blogg, lite mer rosa och "gulligt" är det här nu, hoppas ni är nöjdare..)



Anonymt eller inte, roliga som tråkiga frågor, om nutid, dåtid eller framtid, FRÅGA MEJ PRECIS VAD NI VILL!!
om jag svarar är en annan femma.. ;)

Så nu behöver ni bara trycka på den minimala texten här under mitt namn där det står "kommentarer" och lämna en fråga

/ Johanna


Vinterlandet

Ush vilken fin dag!

Vaknade innan klockan 11 för en gångs skull

Sen fick jag lida av känslan att veta hur mycket man skulle kunna göra med en sån fin dag som denna men endå vara tvungen att sitta hemma inomhus med näsan i matteboken

och det som stör mej mest är att det jag har pluggat har inte ens fastnat i skallen, säger hej åt en ovälkommen 4:a imorn på provet, håller tummarna för att det blir bra iaf, att det ordnar sej på något sätt. Sandra brukar säga att jag inte kan oroa mej så mycket över småsaker så det skall jag inte göra nu heller.. försöka iallafall..













Mina två favorit prylar, en stor Nisse- bil och en jätte Zally- kanin på 6-7 kg

Nej, nu skall jag räkna 10 uppgifter till så jag iaf kan säga att jag försökte läsa på provet..

/ Johanna


Instagram

Jag är fast, min nya drog, den heter "instagram" och är en app, jaja jag är so last year eller vad ni nu tänker men jag är fast!!

Har haft det sedan jag fick min iphone, en liten Emi laddade ner det till mej och jag tänkte för mej själv, wtf, men under den gångna veckan har jag fattat den roliga grejjen med det..

Twitter fast med bilder istället för text.. blir det bättre?







Jättekul!

/ Johanna


Helgens sista timmar..


Hej folket hoppas ni har haft lika awesome helg som mej! börjar inse att vanliga chill- kvällar gör mej som gladast, igår blev det brownie- kväll hos kära Yvonne och idag blev det söndagskaffe hos Sandra, härligt härligt idag mår man bra!

Kom just hem för att förbereda mej för tidig uppväckning imorn då snälla jag har lovat skjutsa Jullan till stan halv 7 (?!?!?) så hon slipper till Lappfjärd.. och nu ringde de och frågade om jag vill jobba imorn, check på det! 

Hoppas alla som kan har röstat idag, måste jag tillägga så ni inte tror jag inte hänger med i president valet!



Vet ej vad jag skall göra för att kunna somna lite tidigare ikväll, nattuggla som jag är har alla kvällar blivit grymt sena detta år, tror ej jag somnat någon kväll innan klockan halv 2.. dålig sömn japp japp..

/ Johanna


Lördag!!

Vaknar lite över tolv och kollar telefonen "kom ti stan halv 12", ojdå, så kan de gå

Blev att sitta hemma och måla istället, ganska kul det också










Ikväll blir det chill, mera bakande? och kanske en film med tjejerna, Känner mej sååå duktig, har skippat krogen grymt mycket nu på senaste tiden! :D

/ Johanna


Dissa Ollis, baka cupcakes!!

Japp, efter en heldag med Emelie drog vi iväg i pickupen mot citymarket för att köpa massa dekoration till muffinsarna vi skulle baka, sen körde vi iväg mot Emi för att göra idén till verklighet!





Oj vad fint, detdär blev nog bra! tänker ni, det tänkte vi också, men 3 kockar i ett kök slutar ju aldrig bra..











Visst blev de fina? :D höhö, hur de smakade är en helt annan sak, vi kan ju konstatera att alla tjejer har INTE talang i köket, nej nej..

Ha en bra fredags"kväll" folket!

/ Johanna


Den lilla svarta..

Inhandlade igår min lilla svarta, en liten kalender som ryms i jackfickan! Så nu kära vänner kommer jag inte glömma bort det jag lovat längre, alltig skalll skrivas ner! :)



En puss på kalendern och nu brumma iväg efter Emelie, dags för lite (frukost)kaffe!

/ Johanna


"Min blogg sjunker likt Titanic"

Det konstaterade jag till Emelie och Sandra då vi över lunch satt i Saluhallen, och bjöd därav på deras "dagens gapskratt"

Japp, men så sant är det, min blogg sjunker.. för jag har bloggtorka

Grejjen är det att jag gillar detta med blogg, likt en dagbok är den ju, så man får se tillbaka på roliga stunder man har varit med om i vardagen, små händelser som man annars lätt glömmer bort.

Jomenvisst KAN man blogga 2 ggr i veckan MEN (känn er träffade många av mina kära vänner) då jag läser andras bloggar blir jag sååå arg på de som bara uppdaterar så sällan, man vill ju ha nåt roligt att läsa varje dag! Ett blogginlägg i veckan orkar man inte läsa om 7 ggr ;)

Så nu skall jag skärpa mej, uppdatering en gång per dag, bra som dåligt, tråkigt som roligt, piste!

---------------------------------------------------------------------------------------

Dagen spenderades med Långben och Puff





glädjepiller x2

/ Johanna


En helt vanlig onsdag

Jag och sandra drar iväg till motonet och shoppar, det tar 5 minuter för mej att backa in mammas lilla Toyota i en parkerings lucka (??) och får nåra killar som publik som fnissar och visar tummen upp..

men vafan, jag är ju brud, vi skyller mina skills på att parkera bra backandes på det!

Nåja, lite studera mera nu och så chillar vi med detta spelandes:



/ Johanna

Lördagskväll

Skål för födelsedags barnen Jessica och Julia! Skål för Samira som snart flyttar till Sverige, skål för att vi allesammans var samlade, för en gångs skull och skål, för fanta och rosé!







Eftersom att tjejerna klagar så mycket på att jag laddar upp så fula bilder på dem på bloggen så får ni nöja er med dessa tre, jag gillar att ta bilder in action och inte då alla posar, men jag får väl kolla på dem då för mej själv! :)

Tack Jessica för en fin kväll vid dej och GRATTIS nu på födelsedagen!

Tack vare min diss till Fontana igår har jag (och min förkylning) kunnat köra omkring med Nisse hela långa dagen, love that car, nice nice!

/ Johanna


250 km till bil.

Okej så jag och Pappa drog in mot landet och kollade in lite pickup´s, många fina och fula bilar hittade vi, i alla olika prisklasser, färger, års- och bilmodeller..

Nåja, hem med oss kom Nisse, tillökningen i familjen, jag har alltid drömt om en svart toyota hilux, Nisse är ju motsatsen till en sån, hehe, men jag diggar våran nya bil jävla mycket iaf!

Efter en hel dags körande blev det lite mer körande till Jessi som bjöd på födelsedags middag, för hon fyller ju! Grattis bäbis <3

Lite stolt sitter jag här nu efter en dunderdag (där ALLA brudarna var för en gångs skull!!) hemma, framför datorn och kollar norges PH, istället för att vara ute med tjejerna och festa järnet på Fontana, men, det känns bra och jag tror både att min förkylda kropp och min plånbok är jättenöjda över det beslutet!

Okej här är en bild på pärlan, visade stolt upp denna bild åt tjejerna, fick gapskratt tillbaka, men hey, jag gillar den så varför bry sej om vad andra tycker? ;) Fälgarna är dock i det alllra fulaste laget, och taket över flaket, haha det rimmar, men NÅJA!



En bild från Jessis idag, bättre bilder kommer imorn!



/ Johanna  


Tjejkväll

Julia fyller, Emi har bakat kaka och bjuder oss dit och vips ser det ut såhär på gården:



Hur vet man att det är tjejkväll lixom? hehe...










Fin kväll med mina fina flickor, tack för idag nu blir det natten för imorn skall man köra iväg till Lappu, jajjamensan ni läste rätt!

/ Johanna


Grattis till Julia och Sandra!!

Ja må de leva ut i hundrade år!! <3



2011 och alla år innan dess har jag varit sämst på att fotografera, så mer bilder får ni inte, men GRATTISAR till sandra och Julia!!

/ Johanna

Torsdag

En timme skola och sen fick jag förfrågan om jag kunde dra iväg och rida Hessu till stallet

Svarade JA såklart! Länge sen jag var så rädd då jag red, pga mycket snö som var kramgo så fastade snön fast under hovarna på monsterhästarna = halkade till ofta

Satt och bad för att vi inte skulle gå omkull, haha kände mej som en gammal tant som satt och ojjade mej så mycket. sa till Sia att "såhär rädd har jag aldrig varit förr på en hästrygg" och fick då till svar att jag tydligen alltid var så rädd om vintrarna då jag hade min egna lilla Tinsku häst, vilket jag har mycket svårt att komma ihåg men jaja kanske det var så :D

Nåja, nu har jag varit hurtigbulle hela dagen, lekt gårdskar och fixat och trixat undan en massa skit på gården och skottat undan 100000 kg snö, har nu en grym hosta (lunginflammation?) och jäävligt ont i ryggen efter att ha lyfta en skittung trall på stallgården..

så det blir en lugn kväll, 2% kvar så har Vampire diaries säsong 2 laddats ner, liite rädd att för mycket av min fritid nu kommer gå åt framför dataskärmen.. vi får se.. ;)

ha de bra! Imorn e de fredag (och jag är ledig som vanligt mohaha) och dessutom fyller Julia och Sandra år!!! <3

/ Johanna

hälsningar från natt(skolnörd)ugglan

Denna blogg är ganska bra för då jag loggar in inser jag att jag har grymt lite att skriva om --> måste göra mer roliga grejjer i min vardag!

Just nu sätter jag all kraft och motivation till att dra mej till gymet igen, har helt kommit av mej efter att mitt knä hoppade ur led sist, tror jag är lite rädd för att det ska hända igen, jag menar, de har redan hoppat ur led 8 ggr nu.. nej, det stämmer nog inte riktit, jag använder nog mina skit knän som en bortförklaring att skippa gymet, heh.. 2012, peppa mej lite nu nya året!

Nu ska jag komma i form! 2012 är mitt år, och nu MÅSTE jag för om jag inte når mitt uppsatta mål tills juni, är jag tvungen att äta en daggmask, haha! bra att ha lite pakter med kompisar så man blir lite pushad ;)

Igår blev en helkväll i matteboken, helt sjukt stolt över mej själv, klockan 3 på natten gav jag upp och läste ett kapitel ur Mia Törnbloms bok och så kändes allt mycket bättre igen, vaknade upp på rätt sida idag!

men även fast man vaknade glad,  hade jag ju trots allt endast sovit 3½ timme inatt, så nu ska jag ladda ner någon serie och ta en riktig slö- kväll, och gå ut och gå i sundom vinterlandet, fyfan va awesome med lugna kvällar!



nu hoppas jag bara att jag inte har skrivit något riktit konstigt i detta inlägg då jag redan har glömt bort vad jag har skrivit om, tröttt!!! ut i friska luften NU och tidig natt ikväll, hade gött folket!

/ jättetrötta Johanna


Plugga plugga..

Igår blev filmkväll med renate, erika och maria. vi kollade "moneyball", den va bra, rekommenderar!

Idag steg jag upp 10 (!!!!!) och har som bäst en liten paus från matteräkningen, prov imorn, javisst, och jag har myyyycket kvar att gå igenom.. jeij

men nu skall jag plugga vidare, ha de!

/ Johanna

Lördag

Heldag med syrran, sedan helkväll vid renates för att börja tagga för utgång!





















Cristal, Fontana, Ollis blev det, fontana sög så %¤"#¤¤""#¤%¤#"#¤% igår så vi for till ollis där det var feelis, som vanligt!

Mitt i allt hör vi att det skall bli tävling, och innan vi vet vad tävlingen är så står jag och maria som deltagare, det visade sig vara limbo, par limbo, som vi vann, yeah! Så nu har jag en jättefin ollis t-shirt i väskan!

Hela kvällen var bra, om jag skippar den biten av kvällen som vi var på fontana!

/ Johanna

Tolkning! *bildbomb*

På fredan blev det stall dag med Sia och Niinen, tolkning stod på schemat! Saakens kul! :D Här kommer en liten bildbomb;









































Senare på kvällen blev det filmkväll hos Renate med tjejerna, hangover 2 kolla vi, den var skitbra! kolla den! :)

/ Johanna

Motivationsbrist..

Okej nu söker jag efter motivation

motivation till att läsa på mina prov nästa vecka

motivation till att läsa mer på fritiden

motivation till att dra mej och mina cp knän till gymet regelbundet så att jag literally börjar må bättre, lite mer kilo muskler och förhoppningsvis e de bye bye kryckor i framtiden!!

och sist men inte minst motivation till att bli lite hurtig

all denna ledighet har gjort mej så satans lat, helt sjukt, det måste jag ändra på, hejdå till alla kvällar då john blund kommer 4 på natten och då man stiger upp 1 på dagen, nej, det är ingen livsstil, tro mej folk!

mitt nya liv, år 2012 börjar från och med månda!

måste ju få slappa lite ännu då det är jullov och allt ;)



Här sitter jag i mörkret framför datorn som en typisk liten nörd, (alltså svartvita bilder får förresten tänderna att se grymt vita ut.. pepsodentsmile! IRL är mina tänder mer åt det gula hålle.. hehe, men det tänker jag inte visa)

Nä vafan kanske man skall gå och borsta tänderna nu i hopp om ett vitare leende och sedan ta natten, imorgon väntar en jävligt rolig dag! sov gott, hoppas ni andra nattugglor somnar innan kl 4!

/ Johanna


Ollistisdag

Det blev den 3:e ollistisdagen i Erika och Marias liv, den 300:e för mej och renate?

Förfesten skedde hos renate och sen utgång! Hade en jävla bra kväll, igen! Helt awesome faktiskt! :)

Idag vaknade man och mådde precis som man förtjänade, har hunnit äta lite krabbis mat, kolla på fiskar åt sandra (jag säger bara okej?!?!), legat hemma och kollat film.. all day long.. tror ej jag har haft värre krabbis någon gång förr, never ever! Hoppas ingen av er andra som var ute i dimman igår mår lika skit som mej idag ;)







/ Johanna


28.12.2011

Jag är lite efter med uppdatering här nu men förrå året, 2011, blev det somsagt filmkväll hos Sia, dit även Malin kom, riktit kul att se häst- tjejerna igen!! :) Vi kolla "what´s your number" (teini filmen som sia å malin tyckt passa åt mej, den va ju nog helt bra!) och sen kollade vi "Drive" en ganska originell action(?) film, helt okej!
















/ Johanna


1.1.2012

Ojoj vilket nyår igår! Kvällen blev ungefär exakt tvärtemot som jag trodde den skulle bli men sist å slutligen hade jag en riktit kul kväll!

Inledde detta år med krabbis, chips, filmkväll och en tur till flygplatsen med renate för att hämta hem Maria och Erika!

Nåja men iallafall dessa bilder hittade jag idag på telefonen från nyåret igår:















Gott nytt år allesammans!!

/ Johanna


RSS 2.0