Nedräkning...

Fredag - dagen då jag förhoppningsvis skriver mitt sista studentprov, börjar lukta student nu!

/ Johanna

Livskvalité

Jepp, hela morgonen ödslades på matte räkning men sen drog jag, mamma å pappa ti villan i Sundom skären, måla lite, städa lite och lite vandring på isen, grilla lite korv och dricka kaffe på verandan! Liiiivet, som Sandra skulle ha sagt!

Jep, avkoppling till 100% och gud va vårkänslor ja fick av solen! Hoppa omkring som småhästarna brukar spring omkring å bocka i sina hagar, hihi, så roligt!









Höni brudar som ha vari vi villan, visst e de på bra väg att bli stor skillna? Liten smygtitt på hur de har börjat se ut efter nåra timmars målning och byggande, till sommaren kommer de bli jävligt stor skillna, vi satsar på fina villakvällar med nåra kalla på verandan, grillning och skratt, de kommer bli så jävla awesome!





He va he, känner mej lite brunare nu efter dagens timmar i solen, nu blir det mera matte räknas, jejeee


Ha de!
/Johanna


Doo-bop

Okej så igår skrev jag min 3:e sista studentskrivning, fyfan va nice med nedräkning!! Snart är jag också (förhoppningsvis) student!

Jees, sen blev de då shopping på agrimarket och ett snabbt effektivt gympass ´på Ladyline med Renate och gud va jag kände av det i benen på kvällen som spenderades på Doo-bop där bla annat min lilla kära vän Alexandra sjöng!











Riktit skojj!

Ikväll blir det däremot räknas av matte! jepp, pluggning på en lördag kväll..

Ha de gött folket!

/ Johanna

Brunch

Fyfan vilken awesome helg jag har haft, en riktit kanonhelg!

Fredag bestod av äkta fredagsmys med nåra av tjejerna, Lördag spenderades med Syster Julia på staden och sedan blev det melodifestivalen kollas med en stor näve kära vänner!


Go sweden! Rätt låt vann, och sedan då jag, emelie, emi, milja och yvonne körde iväg mot krogen och fick höra "Euphoria" på dansgolvet (Som smarta renate hade önskat) så blev det ju bara pörfekt! För att vara en nykter kväll hade jag jättekul och vi dansade non stop

Detta kändes dock då jag vaknade denna söndags morgon. Har ett par kryckor i rumet sedan knä hoppa ur led och var nästan tvungen att använda dem för att ta mig ner till köket, haha, så jobbigt var det, har haft låtsaskrabbis hela dagen!

Emi och Eme gjorde det lite bättre då de bjöd in sig själva till mitt, pigga och glada bjöd de på världens brunch!! Kolla bilderna så förstår ni vad jag menar:









Ni förstår säkert att vi bev mer än mätta..

Bättre start på dagen kunde man nog inte få, humöret hölldes sedan uppe resten av denna dag tack vare Renate, lite pluggas till studenten, mycket skratt, lite mat och skype med Maria och Erika blev pricken över i:et!

Att jag sedan lyckades få min första parkeringsböter var ju inte precis så kul men vafan, sånt händer ju :)

Så nu tar jag natten för imorgon är det dags för lite Essä skrivning, håller tummarna för att modda går bra nudå!

Sov gott kära vänner

/ Johanna


Sjukling

Oj va leng sedan ja skrev,

Blev en hellyckad helg i Närpes! blev utklassad av mamma i bowling, vann åtminstone 10 åriga syrran, alltid någonting..

Nåja, efter en lite för rolig helg i vasa och nåra hurtiga pass på gymet fick jag feber och har varit lite sjuk nudå alltså, känns inte okej.. men så e de!

Bildbrist så bjuder på veckans nya investeringar, tips brudar, nu på kvinnodagen och allt, guldgrejjen att laga i håre ha kommit tillbaka till H&M, nice, spring å köp!




Skulle kunna ha på mig denna dygnet runt, lööv it! Från H&M, därifrån är även 2 nedanstående bilder!





Sitter och funderar var de ha spåra då jag har köpt en chockrosa top, det är inte riktigt jag, men då har ju allt som har med träning inget med mej egentligen att göra heller, hehe

Har till och med köpt lite hälpmedel för att kunna träna hemma, hejdå knän ur led och hej beach 2012!



/ Johanna


Off to Närpes

Hänga med Mamma, minsta syrran, moffa å mommo. Äta mommos mat, kanske köra lite traktor, åka ti Närpes centrum å äta en pizza på Casa, bowla, gå över isen till skären, prata strunt me moffa, söka fram en gammal trä soffa som ja vill laga upp som finns längst in bakom en massa skräp i föise, ut å gå..

Japp, de e mitt sportlov dessa 2 dagar framåt, kommer troligen göra 1 av sakerna jag räkna upp här tidigare (äta mommos mat) och resten av tiden blir framför TV:n, hehe, de e alltid semester då man e i Närpes! 

  

Satans skönt, inget smink och håre sir ut som fan, på me skönaste tröjjan och nu drar jag! Cya!

/Johanna

RSS 2.0