Memories last forever..

Jag gillar inte alls min header och ännu mindre texten "memories last forever"

men, igår då jag satt och tråkade tillsammans med Emelie, började jag kolla igenom gamla bilder på min dator...

S som i saknad. Man är så stressad med sina vardagliga sysslor och problem/funderingar att man inte tar sig tid att tänka på allt det fina man varit med om och vad man är med om just nu, idag.. (shit nu kom ja på två saker jag måsta fixa idag men glömde bort... jävlar.. bra att blogga!!)

för idag och denhär tiden som ligger framför oss, blir foton de också, och dessa dagar blir bilderna vi kommer se tillbaka på och sakna, tänka att "oj vad allt var bra då, den stunden"

men hej, visst hade man sina problem då också, vilket bevisar att man lever vidare och att man lätt glömmer det man funderade över då, förstå nu att jag syftar på lite mindre problem i livet, fast det känns jävligt motigt och svårt att ta sig framåt så blir det bättre, eller ja, man överlever iallafall... så njut lite också av det goda i livet och dränk inte ner dej i onödigt skit.

så nu, denna måndag, så vill jag bara säga till mej själv och till er, men mest till mej själv, kom ihåg att det blir bättre, det blir det alltid, någålunda, låt inte problemen gå ut över den tid du sätter på att ha kul, vara dej själv tillsammans med personligheterna runt om dej i ditt liv, för det blir bättre ska du se! och det som inte blir bättre skulle inte bli bra heller av att man sitter och grubblar på det för mycket..

så de tre orden, "memories last forever", kanske inte är så dumma ändå, för så är det ju, memories last forever, nu är det bara du själv som måste se till att sätta tid på attt skapa dina minnen och se till att de blir så bra som möjligt! 

Ett "Carpe diem" på detta och det var allt för mej, tack och hej



Gammal bild fotad av Sofia Jern

/ Johanna


Utflyttningsfest i Jeppis

Drog tillsammans med några av mina kära vänner iväg mot jeppis igår för att ta del av Emilias utflyttningsfest, för nu skall tjejen flytta tillbaka till Vasa, finally!

 

        

         



   


 

Kul kväll innehållande glada personer och mycket dans
, men alltså krog i Vasa slår nog krog i Jeppis gaanska jätte mycket endå måste jag säga.

Tror dessutom vi slog rekord med flest personer som sov i en etta, iallafall kändes de så då 9 pers. låg och bråkade om täcken och kuddar..
 
Nämen nu skall jag packa upp mina grejjs och sen sova bort min trötthet, var typ den enda som skonades från krabbis idag, mår grymt bra med tanke på vissa av de andra :D Hoppas du hade en riktit bra kväll Emi, tack igen! :)

/ Johanna






Ojdå..

.. tror jag laddade upp dendär "hangover" sången en dag för tidigt, för idag, passar den bra in på mej!

och de e ett stoort FAIL, min och sandras menade nyktra kväll blev int så nykter igår, men kul hade vi, å de e ju huvudsaken!!

Vackert så, här är en inte lika vacker bild på två idioder klockan 4 på natten, finally nästan hemma vid sandras efter lite "leka djurpark" i kyrkparken..




Nåjå, nu e man hemma efter att ha slaggat vid sandras och legat där hela halvan dagen och ätit upp hennes mat och kollat Idol- reprisen. Dags för nåt avsnitt one tree hill och sen bär det av mot Jeppis på utflyttningsfest!

(önskade 5 låtar igår på Ollis, 4 spelades, men den sista, och den bästa, kom aldrig.. så nu kommer den här istället!)



Finally Fredag








/Johanna

Goodmorning sunshine..


.. Får man säga så fast det regnar där ute och ni troligen är lika o- sunshineiga som mej idag?





Nå stor skillnad. Godmorgon till alla lika morgontrötta, med lika påsiga- och glansiga ögon som mej!


Missade bussen och därmed min enda timme i skolan denna regniga dag
(skulle vart min första denna vecka, fan, måste skärpa mej nu!) och detta leder då till att johanna internet nörden sitter och babblar på bloggen...

2 bilder från igår, körde iväg till Sandra på kvällen och blev välkomnad av henne och Janina, plus ett bord som gav kvällen ett tema, ost och vinkväll.





Okej nu blir de nya nya tag för min del, skall skynda så jag hinner med nästa buss! För Idag skall man hinna med ett besök till skatteverket, via skolan och troligen bli utskälld av studiehandledare, kaffe med Jessi på staden, gym.. bodypump- pass om jag hinner, sen avslutar vi vackert kvällen med Ollis!

/Johanna




Brud- tips, skitbra hår"spray"


Kom på det nu då jag sitter och fösöker fixa håret efter dushen, har ni inte detta spray som ni ser på bilden, KÖP DET!
Förutom att det skyddar mot värme från både plattång som hårfön, lämnar de en fin glans så håret ser mycket mer välvårdat ut! Iallafall mitt, och tro mej det ser MYCKET snyggare ut tack vare detta spray! Enkelt att använda också, bara spraya i fuktigt hår..






/Johanna


Dag fyra och jag har tröttnat på att blogga

Då min kära lappfjärds- brud vid namn Julia vill ha nåt att läsa om kvällarna så ha ja sagt ti mej själv att bloggen skall uppdateras en gång per dag minst.. men om dagen endast bestått av jobb och man inte har nånting att tipsa eller länka om som skulle vara av intresse för någon, vad fan skall man skriva om då?

Bjuder helt enkelt på ett foto, så slipper vi alla fundera något extra.. 



Ha en bättre kväll än mej, trött fö fleir så ida stannar ja hemma!
/ Johanna


Pigg som en mört..

.. trots en natt bestående av endast 4 h sömn, 8 timmars arbete på dagis och ett bodypump pass.

Möte med fysiotanten igår va givande, LESS IS MORE är allt ja ska tänka på, detta ledde till att jag har jääävligt ont i benen och armarna nu! and it feels good! :D 

Nu --> våldgästad av Emelie som tipsar om denna låt:

http://www.youtube.com/watch?v=tDq3fNew1rU


Kvällens höjdpunkt: "Värsta pojkväns akademin" Swe Tv3 kl 22.00 (?) jävligt underhållande :D


/Johanna

Dagen i några bilder

Vid Sandra




Emilia 19 år!



Emma och Julia





Anna 20 år!



Syster



Anna använde mej som provkanin för att testa sina presenter 






/ Johanna

Bjuder på en ful bild idag

Alltså denhär bloggen ser för jävlig ut, jag vet, hinner bara inte fixa en header och grejjer nu, får ta och göra det någon vacker dag i framtiden, tills dess får ni stå ut

Dagens program, träffa sandra, födelsedagskaffe hos Emp, träffa en fysio tant som skall hjälpa mej med mina knän som är åt röven hela tiden och sen skall jag ännu på en till födelsedagskaffe till Anna som fylld 20 år idag!

Jaja, nu e de bråttom, dagens ovanligt fluffiga risbuske till hår skall nerplattas till något liknande en frisyr... good luck säger jag till mej själv...



/ Johanna


Dagen efter?

Vaknar 12.40 en söndagmorgon, fine, men tänk att det inte finns någon historia om en lång krogkväll igår eller nåt sånt, nog för att jag vanligtvis vaknar grymt tidigt dagen efter en krogrunda..

..så jag kanske skulle ha varit ute igår då iaf., för då jag väl vaknade hade jag en timme tidigare fått ett fint litet meddelande av Mimmi på telefonen som förklarade att BodyPump 12.30 skulle bli av men ojdå, det missade jag..

Meen, till gymet skall jag förr eller senare idag! Det är ett måste, men nu skall jag slöa lite, leka att jag har krabbis (känns lite så?) och städa detta slagfält till rum.

Okej vad säger folket (ni 2 personer som nu har hittat min blogi) om mindre kacklande och mera bilder? Här är ett par från igår:





     

/Johanna


Nu börjar det igen..

..för jag lovade min kära Sofia Jern att då jag skaffar mej en systemkamera skall bloggase börja igen!

Nu får vi se hur bra de går med det, men ja ska no bloggeliblogga så gott jag kan om mitt lilla tråkiga liv i Vasa

Okej, låt det hela börja!

Efter en heldag med Mimmi så begav sig jag, Emelie och Renate till Cristal för en drink, OBS KAFFE ÅT MEJ SOM VA NYKTER EN LÖRDA!





Sen drog jag och Eme vidare till Larissa som fylld 19 år igår! Grattisar igen! :D





Emp





Sen for alla barnen hem, utan Eme och Jullan som fo på krogen! Nu ska ja sitta och fundera vad man gör hemma klockan ett på natten en lördakväll.. tack och hej!


RSS 2.0