Hästigt värre

Igår drag jag till stallet och red Hessu, perfekt idé tyckte jag då jag dagen innan tog ut mej jävligt hårt på gymmet = världens träningsvärk!

Nåja, uppmjukade muskler fick man ju, men efteråt värkte benen något otroligt, sjukt hur bra man märker vilka muskler som försvunnit helt sen man slutade rida dagligen!

Nåja, riktit kul att sitta på en hästrygg igen och trots Hessus bockande och småstressande var det riktit skönt att vara ute i solen, njöt för fullt!

Sia och Helu var också med!

image description

/ Johanna


Sportlov

Dålig uppdatering här nu, men idag spenderades iallafall i Vasklot med Milja, vi "plugga till studenten", och tog en fin promenad på isen, bra med frisk luft!!

Slänger in på grannkatten här också, hon är ju lite speciell :)







/Johanna


Sol

Efter tungt gympass med renate igår va planen att träna lugnt idag och mjuka upp musklerna, så va e då bättre än att fara ut å rida i solskenet? :) jäävla nice väder och trots en stressad bockande Hessu va de riktit skönt, frisk luft, härligt!

Nu har ja dock riktit värkande ben, ajaj :D


Jobb jobb jobb

Jess, vardagarna har bestått av jobb och gym, har helt kommit av mej med allt annat!

Idag däremot ha ja vari me pappa ti molpe å närpes å rivi ner nå gamla dörrar ur gamla moffa och mommos hus som ska rivas nu, blev jävligt arg då ja börj fota och efter 10 minuter tog ackon i kameran slut.. har många fina minnen därifrån och sku gärna haft lite fler foton på huset, de e så fint tycker jag!

Nåja, kiva dag iallafall, riktit nostalgiskt, dessutom fick ja ju träffa moffa å mommo som ja int sitt på evigheter å så fick ja skratt åt pappa som körd fast me bilen i snön, tacka vet jag molpebor som kommer och hjälper upp en med traktor och allt!!



Si ja ha hitta min keps!! Jee, haha

Nåja nu fullt fräs så ja hinner i tid till Janinas fest, grattis 20 åringen <3

/ Johanna

Godnatt

Nattinatt önskar trötta dagistanten Johanna och katten Findus, jobb imorn men sen får jag se fram emot en jävligt nice helg!! Whoop whoop!


fastlagstisdag

Dagen alla väntar på - få äta bulla med en bra orsak. Dagen man får skylla ifrån sig på att de faktiskt hör till att äta bulla

Nu va detta ingen stor grejj för mej, då varje dag är fastlagstisdag för mej, höhöh

Så istället för att sitta och trycka i mej bulla fick jag äntligen upp röven ur soffan och drog mej tillsammans med Renate på gym, kom aldrig riktit igång med det efter att knäet hoppade ur led för länge sedan, det är så jobbigt i början, att börja om från ruta 1, köra igång såde passligt tempo osv.. men det gick riktit bra idag och nu fan ska här börjas med 5 ggr på gymet i veckan igen!! Så jävla skön känsla efter ett gympass, bara en heldag i stallet slår det!

(Nu låter det såhär, får se på söndag, hur många gympass det nu blev denna vecka,, hehe)

Nu är jag hemma efter en kväll med Renate och paj-bakning, mätt i magen och trött, jobb imorn, lite pissed, för idag skulle det suttit bra med ett par öl från ollis!

Äh vafan, nu tar jag natten, Sov gott!



/ Johanna

Jobb

Full arbetsdag och kvällen spenderades först med sandra å sedan hos marika med renate, jenna och en halvliter kaffe, riktit nice kväll! sov sött folket!


Söndag

Orka blogga, ser framemot jobb imorn så man har något VETTIGT att göra! nu tar jag natten efter en jävla slapp dag här hemma, natt natt folket!


Lördagsmys

Kolla fast and furious, äta myki smått å gott å chilla med en handfull kompisar, riktit mys hemma hos mej ikväll!


Penkkis!

Japp, penkkis hela dagen då, kollade dock bara på, var varken utklädd eller medåkandes på flaket



Fler bilder finns på facebook.

Nåja, började grunda hos Sandra och klockan 7 drog jag och Renate till Fondis på middag med alla övis abin innan Fontana, hade jävla kul kväll, nu spåra de ju redan innan middagen, men de va kul!











 


Skall låtsas som att jag inte har nån krabbis och bita ihop för nu drar jag iväg till Yvonne som har tårtkalas, tjejen fyllde 20 år igår <3 GRATTISAR!!

/ Johanna


Hur mår vi idag?

Jättebra, det gör jag iallafall!!
Det blev Ollis igår, ute hela kvällen och natten och dansade med Milja och Yvonne, nykter som en nykterist och körde hem!
Trots mycket okänt folk och lite trög feelis blev de en rikti nice kväll, dansa dansa dansa, har så ont i fötterna idag att jag knappt kan gå!
Det var gårdagen, idag då, lunch med Janina och Sandra, lite chillas där hemma och nu sedan bara vara i Gamlis, sista dagen här, ska kolla lite mera filmer och vila för imorn blire det full rulle!! Penkkis och Penkkismiddag+ utgång till Fontana, awesome!
/ Johanna

Ojfan

Kanske ska vara lite mer som Yvonne och inte fastna på hur skit dag detta är för en singel utan istället skriva puss och kram till alla fina vänner jag har runt omkring mig!
Så nu mina vänner, läs yvs inlägg: http://yvonneee.blogg.se/2012/february/utkast-feb-14-2012.html
och tänk på att så mycket gillar jag er också! skillnaden är bara att jag inte har ork eller bilder att ladda upp nu... hehe
men ja, om telepati nu sku funka så sku jag skicka en massa bilder och texter åt er, ni betyder mycket, ni vet vem ni är!
så PUSS på er!!
/ Johanna

Alla hjärtans dag

&
Så var det dags för den förbannade dagen för en singel, den dagen som även får den stoltaste singeln att tveka lite och känna lite avund till sina tjej kompisar i förhållande, känna sig lite såhär:
  • För erkänn, det gör iallafall jag nu i denna stund,att alla flickor, även såna som jag som inte tycker romantiska gester är någon hit, så är det ju nog jävla kul att få en ros eller en fin liten komplimang av sin kille/tjej/flört på en speciell dag som denna.. nån gång om året är det ju hur gulligt som helst!
  • Japp, det var precis vad jag blev utsatt för idag, nej alltså, fick ju ingen ros eller nåt, tvärtom, så fick jag se lillasyster med ett vackert leende på läpparna, med en ros och en choklad- ask i ena handen och sin älskade Benjamins hand i sin andra..
  • Då va de ju nog lite såhär:
  • Alla hjärtans dag är lixom lite spotta i såren på oss singlar,
  • singel brud som jag som trivs bra som singel måste ändå säga att på alla hjärtans dag är det lite skit att vara singel faktiskt..
  • om ni inte hade förstått att jag ville komma fram till det tidigare i detta blogginlägg
  • Nej, planerna för kvällen var att göra en pinata, hänga med mina singel tjejer , slå sönder pinatan och hylla alla hjärtans dag som en VÄN dag, tyvärr for nu detta i stöpet då 2 av hönsen ist. körde iväg på äventyr som jag inte hade tid att komma med på och resterande höns var så trött..
Men helt skönt med en lugn kväll ändå
  • Tiden i Gamla Vasa är iaf mysig, borde njuta av den, kan ju sitta och kolla film hela natten, med kaninen Vira
  • nu låter jag ju nog lite såhär då jag snackar om filmkväll med en kanin:
  • Äh vafan, nu ska ja koka mat å så ses vi på Ollis ikväll säkert!
Ha en bra dag allihopa!!
lt;div style="text-align: center;">
/ Johanna

Åter igen i Gamla Vasa

  • Här igen i lugnet efter hörförståelse i Engelska och kaffe med Renate!
Har haft grymt mycket egen tid här hos Sia senaste dagarna, sakens skönt, bara slappat, kollat film och lagat mat.. De e så tyst här, kan bero på att mina öronlock ha täppts fast (ha vari så i en vecka, börjar bli nervös) och att jag bara har åtm. 50% nedsatt hörsel pga det eller så är det faktiskt tyst här, men de e skönt, här finns inga av mina böcker, uppgifter, eget rum eller nåt så jag har inget jag måst göra = inget dåligt samvete då man ligger i soffan och kollar film
  • Måste ju ofc sköta om popparna men det är ju bara roligt för en djurvän som mej (Sia ett tips til dej: Raka av pälsen på Laban och Vira, satan i gatan vad de löser, jag är lika pälsig som dem nu!)
En dålig sak med mej är att jag bara skriver om allt onödigt skit, det jag skulle skriva här var endast vilka filmer jag har hunnit kollat och ge er tips på dem, men nej nej har redan hunnit skriva en halv novell..
  • JAJA ska skriva mindre bolla nu och skriva lite mer bra bolla:
Solsidan säsong 2, jepp, jag hade inte sett dem innan igår,ni som är lika ute som mej, kolla!! satt för mej själv och skrattade, solsidan får solklara 5/5p!
  • Sen kollade jag "Let me in", hada svårt att välja mellan alla 1000 filmer Sia har på sin dator så valde en slumpvis och det blev denna, ganska konstig film, fiktion, handlar om mobbning av en liten kille som får en tjejkompis/flickvän som är en vampyr, inte en film jag skulle rekommendera, den var inte spec bra men jag blev iallafall berörd av hur de skildrade mobbningen, ushdå, stackars lilla killen! Tänk att sånt förekommer i verkligheten...
  • Sen gjorde jag slump- metoden igen och vips blev det en barnfilm; "How to taim your dragon", men den va riktit bra! Haha, satte på den och tänkte ämen vafaaan när den började, men den var riktit kul, den var bra gjord och draken är ju så söt <3 För att vara en film som riktar sig åt barn tyckte jag ändå de lyckades bra med att hålla lite "äldre" humor på den iaf, så nån kväll då hjärnan känns riktit överarbetad, sätt på denna och bara kolla utan några extra funderingar
  • Sen ha jag kollat Bridesmaids, den var ju faktiskt inte bra, tyckte inte alls den var en komedi, mest deprimerande, hade hört av vänner att den inte var bra men tänkte att jag skulle ge den en chans, jag hade fått för mig att det var en liten motsvarighet till "Hangover" fast med tjejer istället, men nej nej, handlar bara om hur en av brudtärnorna når botten och hur den slutar listar man ut redan i mitten av filmen, nej, ingen höjdare tyckte jag
  • Mitt tycke av dessa filmer alltså, kom då sen ihåg att jag har grymt dålig humor (tycker att riktiga humor filmer är såna i stil med "american pie")
Sådär det var dagens hiss och diss av ett par filmer
Fan, vad onödig blogg jag har,haha


/ Johanna

Godmorgon!

Sitter som bäst här hos Sia och är jävligt chockad över att jag vaknat så tidigt!! Somnade halv 3 igår, vaknar ändå klockan 9 av mej själv! Enda morgonen som jag påriktigt inte har något alarm på eller träffis med nån på förmiddagen och jag vaknar klockan 9, fan vad livet jävlas med mig ibland!! :D
Nej men idag ska jag njuta av lugnet och tystnaden här i lägenheten, kolla film och bara vara helt osocial för en dag!
/ Johanna

Lördag!

Fullpackad dag!

Nu sitter jag hos madde och chillar, här är gänget som dissar krogen idag :)

Bild från dagens isvandring, ha en bra lördag folket!!


Textkompetens!

Glömde bort att jag hade en blogg, haha

Började dagen på bästa sätt hos Renate men gröt och hela fadderullan, trots det gick inte modda så bra idag, nåja, vi hoppas på det bästa!

Nu och en vecka framåt ska jag leka häst-, kanin- och lägenhets ägare, för Sia har flygit sin kos mot Grand Canaria! (ja ska skämma bort djuren dina så di väger 5 kg mer då du kommer hem igen, mohaha)

Men före det skall jag leka kock, sen till Sia och ännu senare ikv blir det att kolla Gaygalan hos Madde! Whoop whoop!



Skall njuta av denna vecka då mina vänner säger att de vägrar komma och hälsa på till mig/ flytta ilag med mig om ja skaffar egen inomhuskanin..


 


sitter och överväger som bäst; en kanin, eller vänner... hmm tufft val..

Nu får jag tydligen leka barnvakt också, Alexandra kom hit.. ;)

/ Johanna
 


Frustrerad, #"%#("=?)(/&%¤%&/=?(/&#

Hade inbokad tid till röntgen klockan 10.10 och inbokad läkartid 10.30




Röntgen slapp jag på klockan 10.55 och läkartid 12.20, blev ju lite väntande trots att jag hade färdig tid sen nåra veckor tillbaka..

Nåja, jag hoppades ju faktiskt på att det skulle bli operation men p.g.a så många olika faktorer som gör att mina knän hoppar ur led konstaterade läkaren att en operation skulle nog inte hjälpa, för om man opererar en faktor som gör att knäna hoppar ur led så finns det åtm. 2 andra som kommer göra så de hoppar ut led istället.. så 2 timmars väntan på läkartiden slutade med "vi får återkomma om ett år och kolla hur det är då", samma replik som jag fått höra de senaste 4 åren..

Men jag får väl ta å sjunga Sandys favoritlåt; "Don´t worry, be happy!"

En glad smile på det--> :)

Här är en bild på syster så slipper ni se mitt fejs!
Hon ha tydligen vari å använt min webcam



Det var dagens nyheter om man är jag, ett riktit "tyck synd om mej" inlägg, men ingen tvingar er att läsa ;)

Nu tar jag natten, imorn blir det jobb! :)

/ Johanna


Röntgen

Så får vi se vad herr doktor säger idag, kanske dessa stunder inte kommer vara en del av mitt liv längre?





Hoppas!


/ Johanna


Mission impossible? Sandra 20 år!

Japp, det frågade jag mig själv då Emelie och jag bestämde oss att göra en kaka åt Sandra som fyllde 20 jämnt.

För ni ska veta, varken jag eller Eme har detdär med matlagning i oss.. det blir helt enkelt inte bra då vi står i köket.

Nåja, vi shoppade lite och fixade ihop en tårta:


Vi funderade vad vi skulle skriva och kom fram till att vad passar bättre än en "BOOJA" tårta åt Sandra??







Den blev ju faktiskt ganska bra! Vi lyckades ju till och med nästan med dekorationen, nåja, nu blev nya mission impossible; lyckas föra tårtan från mitt hem i Sundom till Sandras lägenhet i stan, Nisse bilen fick stå till tjänst!



Almost there! såklart var det ju grym vind och vi hade inget tak över tårtan.. men nåja förutom lite avgas och snöflingor klarade den sig!



"Ja må hon levaa.."



Vi sjöng så högt för Sandra att ljusen slocknade



Men vi tände på dem igen...



så att Sandra kunde blåsa ut ljusen!



6 våningar, å vet ni vad den var till och med ganska god!



Sandra blev jätteglad över vårt oväntade besök, sen kom även julia med storken! haha, då blev det ju ännu roligare!



Nöjda och mätta satt vi och åt och drack kaffe, GRATTIS Sandra på 20 års dagen <3
Storken kom endå ganska passligt för i samma stund visade Sandy upp sin lilla nyköpta bäbis:



Hahha, lyckan att fylla 20: kunna gå in i Alko och köpa precis vad som helst!

Nåja, nu är jag jättejätte sockerfull av all tårta, dags för lite skottning av gården och sen tillbaka till stan ikväll!

BOOJA BITCHES!

/ Johanna


Helgen i mobilbilder

Jes, haft fullt upp denna helg, första gången jag sitter på datorn! Stressigt program trots att jag inte gjort något viktigt, men nåja anyway!

Kommer int ens ihåg vad jag har gjort men har iaf grattat Milja x 1000 som fyllde 19 år, skaffat ny jacka (finally), stigit upp klockan 4 på natten och skjutsat hem vänner i nöd, grattat Amanda och Kaisa, varit lite väl vinglig på krogen, kört Nissan och hängt med brudarna

Coffeetime på Sweet Vaasa i Brändö med Mamma och Alexandra




(ibland blir jag positivt överraskad över kvalitén på vissa iphone foton, som bilden jag knäppte på kaffekoppen här ovanför!)

Jamen anyway sen lunch på 1r+kök med tjejerna, vi firade Milja, grattisar <3




Fina vinterdagar i Sundom!!



Hälsade på min fina vän Janina som tyvärr fick ligga hela helgen på sjukhuset :(



Hängde med Bagge och Julia syrran ut på lite äventyr



Krabbiskväll/myskväll med Milja och senare även Emelie. Valvaka och Wallander, shöne


De va helgen det, iaf den delen som råkade komma med på bild :) 

/ Johanna


-25 grader

Bilderna får ju tala för sig själva, brr!









Sen ger jag och Emelie er dagens bästa tips, Kolla inte denna film:



Åldersgränsen var 3 år och vi förstår varför..

/ Johanna

 


Kallt eller varmt?

Jag gillar att det är såhär kallt, det är mysigt 

men inte då man råkar frysa fast tummen på en järnbit och sliter bort den men lyckas få skinnet att lämna kvar på järnbiten... aj -.-

Nej, för och nack-delar finns det med alla årstider, och visst saknar man stunder som denna just nu:




Gotland sommar 2011


/ Johanna

Som en karusell

Så har jag mått idag, upp, jäättehögt upp har jag varit idag men sen MITT i allt kom nerförsbacken, men nu rullar jag sakta uppåt igen :)

Men man skall ju komma ihåg och tänka på det positiva: JAG BLEV GODKÄND I MATTEKURSEN!! detta betyder att i samma stund jag skrivit mattestudent- provet och lämnat in det är jag säker på att jag kommer bli student!! LYCKA x 1000!!! :D

Sen fick jag klart mitt fotografi, bilden jag visade i tidigare inlägget här under, inga större ändringar blev det trots allt, lite finputs bara, gick till "Zoomi" eller va den affären heter, som finns mitt i rewellcenter och tryckre ut en A3 bild som nu hänger på utställningen med de andras verk, bilden kostade ca 11 euro, tips till er som har egna foton och vill laga dem till tavlor! :)

Nu är portföljen klar också, är lite försenad med den hehe men tror inte nån märker, jamen iaf

MATTE; CHECK!
DIPLOMET; CHECK!

Levde på rosa moln hela förmiddagen!

Var med syrran på staden och handlade hem denna Ear Cuff som man ser lite sådär halvbra på bilden nedan.. gillart!



Jag har alltså sommarlov nu (endast studentskrivningarna kvaar) men endå måste jag upp klockan 8 imorn, sucks.. men nåja, nu tar jag natten, sov gott alla varelser!

/ Johanna

RSS 2.0