Nytt i hemme

Kirrade hem en Schäslong idag, rymdes nippa nappa i min lägenhet.. men det blev ju helt bra! Nu kompisar ryms ni fler att sitta! :)
 
 
Nala gillade den också..
 
 
 
Poppes bur blev lite smalare och längre.. tar inte upp lika mycket rum nu..
 
/Jouhi

Hej hej kompisar!

 
Igår blev en kväll tillsammans med Sandra (plus Julia och Eme en liten stund)

Kärt återseende efter att knappt sett henne på senaste månaden (en gång?) En vinflaska och några öl, som på gamla goda tiden, tillsammans med världens bästa Sandra, en riktit bra onsdag alltså!! mycket snack och skratt, den tjejen är helt awesome

Har dessutom varit och ridi bockmaskinen Hessu både idag och igår, så härligt att rida i höstskogarna, frisk luft och pigg häst.. men ja detdär att han bockar är ju lagom kul, inte precis samma som jag var van med då jag hade min egna Tinsku häst, lilla genomsnälla pållen :)

Men Hessu e bra han iallafall! Nu e man helt slut efter jättesvettigt ridpass på ängen och en perus arbetsdag (med krabbis därtill då)

Men lite film med killen och lite te gör nog susen! plus lite uppiggande nyheter om att Julia kommer flytta granne med mig!! Så glad!
 
Bild på Hessu innan longering på måndagen, blev lite fight mellan mig och honom, men tillsist vann jag.. typ
å mina snygga knästöd.. men knäna ha int hoppa ur led på typ 9 månader så de e ju helt priima!

Nåja, tack för idag, dags att börja planera helgen, känner på mig att den kommer bli helt awesome

Ciao
/Jouhi  

kanin ägare och byggbrud

 
Då får man såhär snygga händer...
 
 
(sorry Jessi och andra som jag känner på mig att har lite svårt för bilder som denna, hihi)
 
Nåja, nu ska ja sluta äckla er och dra iväg till stallet!
 
/Jouhi

Tisdag!

Var så trött igår efter jobb och stallet så ja kände ännu av det hela dagens arbetsdag!

Nåja, skönt att komma hem och umgås med killen som kom hem från Spanien igår kväll! Rikti skön dag, kollat film och bara tagit det lugnt, som bäst sitter jag här framför datorn och är osocial, i min nya paita som han gav åt mig, är den inte söt? Love.

  
Mera bilder och information från mig någon annan dag, nu natten så man kanske orkar stiga upp direkt då larmet ringer kl 6.20 på morgonen för en gångs skull.. 

Godnatt
/Jouhi

Sneakpeak

 
 Smygtitt i mitt hem, riktiga helhets bilder får ni då denna lägenhet har möbler och sånt, för ännu ser den inte riktit klar ut

/Jouhi

Helgens sista timmar

 
Just nu: en kopp té, brinnande ljus, en pussjuk kanin och nåt avsnitt Friends. Sen är det bedtime för min del.
 
 
Helt pörfekt! är dessutom riktit mätt i magen efter att ha varit hem-hemma i Sundom och ätit rikti mat, kramat mommo och moffa och träffat syskonen och Bagge.
 
 
Eller ja, det är nästan en helt perfekt kväll, om det inte skulle ha varit så att min telefonsladd har blivit uppäten, igen, av monsterkaninen.. så får se hur länge telefonen hålls i liv, hinner ej via itronic innan imorn efter jobbet.. men om ni ringer och jag inte svarar vet ni ju varför :)
 
Sov gott folket!

/Jouhi

världens bästa Julia

Helt utan orsak fick jag världens bästa present av världens bästa vän, ett nytt iphone skal!

Jag som har varit så avondsjuk på syster Julia och Acke, som köpte hem så många skal åt sig själva från spanien då de var där på resa, och nu har jag ett nytt själv, snyggare än alla deras tillsammans mohahah! ;) Mitt i prick är detta skal, helt i min smak, så jävla glad!

 
Tack kära du <3
/Jouhi

Lördag

For ut på en med Renate till Leipis igår.. de gick ju bra! En blev två, som blev tre.. ja ni fattar

Slutade med att jag for hem då krogarna stängdes, men kul hade jag åtminstone!

Gårkvällen tog på krafterna för idag sov jag till klockan 2, då var det dags för hamburgar frukost på amarillo, nåra vinflaskor där på köpet, riktit kul!
 
Sen mitt i allt kom mina kära vänner på att en myskväll skulle vara ganska awesome. En snabb städning av lägenetenoch så fylldes min lägenhet av Emelie, Julia, Emi, Yv, Janina och nyligen hemkomna Jessica, som har varit i NY!
 
 
 
 
Så härligt att träffa nåra av brudarna igen <3
 
Har inte kommit igång med att fixa min lägenhet riktit påriktit ännu.. men det funkar att bo här som den är nu så varför ha bråttom...
 
Nu ska ja sluta vara osocial, Emelie, Emi och Jessi är ännu kvar och hindrar mig från att dra ut på krog. Helt skönt med en krogfri lördag!

Hade gött

/Jouhi
 

Fredag!

 
och en busy sådan

direkt från jobbet till 1H+K och moikka på Julia, Yv och Janina

Sedan drog jag och Julia hem till mig, nu sitter vi och kokar snabbkaffe och snart blir de att följa med Jullan som smakråd, då hon ska kolla in en lägenhet!

Sedan tar vi våra rumpor och går iväg mot Ritz för att höra på förhoppningsvis bra musik

för att sedan traska med Renate till Leipis ikväll!

Det blir nog en kanonkväll detta!

 

Ha en jätttebra fredag alla vänner!

Hälsar, dagen till ära, IQ- befriade Jouhi, Jullan och Nala!
 
 
 
 

Jakten på stämplarna!

 
Kom hem från stallet 7 igår kväll, hoppade i dushen, fixa mej lite och undrade vad fan jag skulle göra av kvällen, då alla homies redan hade alla stämplarna tidigt på dagen och var vid denhär tiden som bäst och festade på ollis, där kön va längre än lång!

Nåja, Emelie och Julia dök som tur upp som 2 räddande änglar i Kevins bil, de kom med mej på jakten efter stämplarna. De kunde inte vara så länge så jag satte fart på
 
En timme senare var kortet fullt!
Julia tog ett foto av mig vid varje ställe, hon trodde väl jag skulle stupa innan sista stället..


Drinking Duck
 
 
O´malleys
 
 
Cristal
 
 
Gringo
 
 
Café de Paris
 
 
Potero på en Breezer(!!) ha int drucki en sån sen ja va i Kos, men den va no faktiskt riktit god!
 
 
Amarillo
 
 
Jee! Sista stämpeln på Sky checkades genom en kall Öl ! gott
 
 
Sen sa jag "tack så jättemycket mina kära vänner <3" till Eme och Julia som åkte hem och jag begav mig iväg mot nya barer och vips hade jag ett till kort fullt med stämplar!
 
Får se när jag fixar ut mina tröjjor nudå, för de var slut igår :( men nåja, hade en jätterolig kväll som slutade på Ollis för min del..

Inte lika kul var det ju förståss att stiga upp halv 7 idag och åka iväg till jobbet där rivning av betong och innertak stod på schemat, men visst gick det, såg för jävlig ut och allt var 3 ggr jobbigare än vanligt men vad kan man!
 
Hoppas eran går kväll blev lika bra!
/Jouhi


 
 
 

Wasa By Night!

Med flera kg betongdamm i håret av en heldags pikande, drar jag till stallet.. och sen ska jag försöka kirra en wbn t-shirt!
 
Tagga!

/jouhi
 

Kanon tisdag

 
 
Palkkapäivä!

Direkt efter jobbet till Agrimarket och shoppa lite nya hästprylar, bl.a. en efterlängtad höstjacka!
 


 
blev stalkad av en fet gammal finsk gubbe som va faschinerad över en "byggar brud" vilket gjorde att jag snappade åt mig det jag fick syn på och stack snabbt som blixten. Borde väl tacka gubben, för om han inte skulle vart där, skulle jag nog ha lyckats shoppa hem myycket mera. I agrimarket är jag som ett barn i en godisaffär!
 
Sen lite kaffe på balkongen..
 


 
 
för att sedan tillsammans med Julia skutta iväg till Renate som bjöd på äppelpaj! (di vila int va me på bild...)



Fan, va mysig dag med fina vänner! Nu natten så man ork med morgondagens jobbdag, ridpass och utgång..(?)
 
Godnatt folket!

/Jouhi

Vilken måndag!

Vaknar 5

Till jobbet kl 7, måndag morgon. Vet ni dendär känslan då det känns som att man går omkring med 20 kg extra på axlarna? Så var det lite idag, plus regnet som tyckte det var jättemysigt att kura in sig i min jacka, 5 kg till där..
 
..nu jobbar jag ju inomhus men dedär 5 kg hann kasta sig över mig efter jobbet, på de 20 metrarna jag hade mellan bilen och mataffären..
 
kommer hem och kastar alla kläder i hallen. genomblöta. Då kommer man på att man skall ut och rida ikväll

Men ridsällskapet fick feber och stallägaren hade fixat in hästarna redan, så de blev inget sånt idag då!

Ja tack, till en lugn kväll istället, utan planer, en kaffekopp på min inglasade balkong, regnet öser ner utanför, kaninen springer omkring och är på ovanligt gott humör, ska bara upp i famnen och putsa en hela tiden, precis va jag behövde en måndag som denna!
 
hade en massa bilder från dagens mys, som jag råkade radera, har bara genvägen kvar, hmpf.. här e tre st. av dem, fotat från dator med telefonen haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nåja nu ska ja vara lite social, sitter hemma i sundom och spenderar tid med familjen! Fin måndag åt er!
/jouhi



 
 

Nystart!

Hej!
Nu tar jag tummen ur röven och börjar blogga igen, samma blogg, samma brud, bara ännu mindre att skriva om än tidigare..
 
Men va gör man inte för sina klagande vänner som vill ha nå att läs om dagan.. Men de e ju faktiskt jättebra att alla har blogg, så man kan läs om va kompisarna som man inte kan träffa så ofta gör om dagarna, så slipper man ringa åt dem, haha..
 
Jepp va ha hänt sen ja skrev sist, i april...

Myki.. kan ju nämna att jag jobbar på ett bygge, jag har haft en jättebra sommar, har flyttat in till staden i en 29 kvadrat som jag delar med min monsterkanin Nala som snart väger ca 10 kg, hittat kille och fösöker träffa alla kära vänner så mycket som de går, de har blivit mycket festande, har dessutom niinens häst Hessu att rida 3 ggr i veckan nu över läsåret då hon bor i hesa nu söker ja ny bil och försöker få dagarna att gå ihop, tiden räcker inte alltid till!
 
Jepp de e väl de i stora drag som bloggen kommer handla om, min vardag, inte mycket, men kanske lite underhållande för någon! säg till om den suger så börjar ja bara lägga upp bilder på alla saker i hemmet som Nala biter sönder och sånt.. underhållande..



okej nu ger ja denhär skitbloggen en chans till!


Have a good one!
/jouhi

RSS 2.0