Myspys i höstmörkret

Går emot alla inrednings tips och trycker upp ett par mörkbruna gardiner i min redan lilla etta, plus en grön då, för att göra det lite varmare i min annars ganska svart vita lägenhet.

Börjar kännas mysigt här nu. Ljus, kuddar och mitt "fårskinn" gör mycket för att få det att kännas hemtrevligt här, börjar snart kännas som mitt hem! (bara jag hittar ett bar-bord som vill flytta in i mitt kök, och en tv skulle förstås inte sitta helt fel!)
 
 

 
 
Bilderna är tagna i lördags.. nu ser det inte riktit lika städat och mysigt ut längre.. blir stökigt här på 3 sekunder!

Borde ta och städa lite nu men är helt slut efter dagens träning av övrekroppen så orkar knappt lyfta en kudde haha.. Nya tag imorn, hoppas Tommy Renate och Jocke är lika taggade som mej!

Men nu lite film time med killen

Godkväll kära vänner!

/Jouhi
 

Säde

 
Min kökslampa som jag kirrade hem från Säde för länge sedan, men fick just upp den i taket. Love it!
 
/Jouhi
 

Ollis!

Blev en superlördag, vaknade till världens finaste väder, sol och riktig höst!

Drog iväg till sundom nåra timmar för att sen åka in till stan igen och träffa renate över en pizza, sen kom hon till mig och mös!
på kvällen drog jag till Julia där äver mimmi och amanda var, Janina och Jessi kikade in en stund också!

Sen drog jag och Julia ut i dimman, for hem rätt tidigt men de timmarna jag var på ollis var kanonbra!

tack för igår tjejer!
 
/Jouhi

Lexington & kaninmat

Julia kan dethär med att köpa presenter, denna låda fick jag, Nala fick innehållet. Vet inte riktigt vem som gillar sin present mera, jag är åtminstone kär i min låda!
 
 
 
Tack kompis!!

/Jouhi

Fredag!



Har haft en superbra fredag jag,

Jobbet gick ganska slött, bara pikat bort lite betong och rivit ner en gipsvägg på 1x1 meter hehe.. men ja, efter jobbet drog vi iväg på fredags öl till omalleys!

Kom hem någon timme senare. Möts av en nöjd kanin som ligger i sin bur och är grymt lugn, hon brukar springa omrking i buren och visa att hon vill bli utsläppt då man kommer hem från jobbet, men inte idag!

Såklart hade jag stängt fast burdörren för dåligt på kvällen/morgonen innan dagens jobb.. så Nala ha vari överallt obevakat.. Det resulterade då alltså i detta:

(som tur var inget annat sönder och hon hade inte pissat i sängen eller nåt så egentligen ha hon ju skött sej riktit bra!)

Jaja nåmen iallafall, fick skynda iväg å köpa min 4:e Iphone sladd på drygt 2 månader och en ny HTC sladd åt tommy.. Kirrade hem en kalender och ett nytt iphone skal på samma gång (som va helt supersnyggt), heelt okej!

Sen lite kvalité tid med min kille innan han stack iväg ut ti vildmarken över helgen!
 
 
 Sade puss häjj till han, hängde upp ett par gardiner, läste en tidning, mös med dum kaninen och sedan stod min kära Jullan utanför dörren!

Hon kom hit med en kasse full av godsaker, Min(a) present(er) och en öl, hon vet nog precis hur man gör mej glad den tjejjen!  
 
Mycket skönt att ha en så chill kväll med en så bra vän efter en rätt stressig vecka! Jättemysig kväll och nu är klockan långt över tolv, så egentligen är det inte ens fredag längre, dags att gå och sova så lördan kan börja! Kommer bli en lika bra dag som denna dag har varit, jag känner det på mej!

Sov gott
 
/Jouhi
 
 

Nala

Eller a-Nala, som moffa tyckt hon sku het, är troligen ingen bra roomie åt mig..
 
Tror jag är allergisk! :((
Update om de i framtiden!
 

vem gillar inte presenter?

Hur roligt det än är att köpa och ge bort presenter, är det minst lika kul att få ta emot dem själv!

Speciellt då det är presenter som man faktiskt har nytta av eller har velat ha!
 
Tre saker som hamnat på bild
 
 
Klocka, bokstäver och kaffekokare, tack acke och moff&Momm!
 
/Jouhi
 
 

Fullpackad tisdag!

Jobb, som vanligt

Sedan skynda iväg till stan för att hänga med Janina och Sandra en stund, köpte hem mera ljus och dessa byxor, som jag älskar, men knappast kommer våga använda:
 
 
Skitsnygga om ni frågar mej, men smaken är som baken!

Kommer hem ett byxpar rikare då alltså, kall och blöt av regnet, lite sur också.. på grund av regnet.. men ja, jag blev fort glad igen för jag hittade ett litet paket av min kille, vilket innehöll detta:
 
Tack ska du ha världens bästa du <3

Sen drog jag och Tommy iväg på gym och pumpa upp musklerna, jag kommer se ut som en rikti muskel ko snart, om jag fortsätter i samma tempo! Häälit!

Nåja, nu är jag jättetrött, tackar för en urbra tisdag!

/Jouhi

Så var man 20 år gammal!

 
Säger som Sandra: "Knappast mognare".. men jag känner mig lite äldre iallafall!
 
Hade en urbra kväll med ca 10 av de tjejer som jag gillar bäst, tack för att ni firade med mig, och tack till min kille och Robin som lånade ut sin lägenhet så vi fick festa på lite större yta än i min etta ;)

 
 
Superbra kväll på fontana och Ollis och på söndan blev de släktkalas, så kul att se moff, momm å fammo, så sällan man hinner träffa dem <3
 
/Jouhi
 
 

RSS 2.0