Buu

Okej årsresumen får ta sej nånstans, om man vaknar klockan 1 på dan och skall ha allt fixat tills halv 5 då det bär av mot Miljas Palats så hinner man inte med sånhär rolig skit

men vafan, ni klarar er och jag inser nujust hu lite bilder jag har på detta gågna året, buhu, ett till nyårslöfte, fotografera mera!

Snabbt i bokstäver och ord kan jag säga att under 2011 har jag haft helt underbara dagar med fantastic, resan till Kos, midsommar, alla förfester, you name it!

Jag sålde min häst och för första gången på 6-7 år har jag inte varit 7 dagar i veckan i stallet, för jävligt! Nejmen jag som alltid varit en brud som levt för min häst, all tid gick åt honom lixom, har verkligen fått kämpa med att fylla detdär tomrummet med annat än tiden i stallet, med min lilla häst

så därför har det blivit mycket MYCKET tid på krogen, i stan och med vännerna

Men därigenom har jag lärt känna många otroligt fina roliga härliga människor vilket jag är väldigt glad för

och jag kommer fram till hur tacksam jag är för alla jag har runt mej som tycker om mej och bryr sej, evigt tacksam och glad att jag har så fina vänner! <3 

Nejmen nu TAGGAR vi igång!! NYÅR ! Hoppas sista dagen någnsin på 2011 blir en bra dag för er alla! :)

/ Johanna

Suger i mej det sista av 2011

Har en hel lista med nyårslöften, 2012 blir mitt år, för mej, till fullo, leva efter egna viljan och ingen annans, piste! :)
kanske laddar upp nåra bilder från året 2011 imorn, om jag ork, så får ni och jag se vad jag har gjort under detta år, yeah yeah, en liten årsresume eller vafan det heter :)
Sandras dator så jag laddar upp en bild från arkivet, en bild från janicas villa, 2010/2011? Foto och redigering Sofia Jern
/ Johanna

Bloggtorka..

sämst på att uppdatera nujst, har inte rört datorn sen jag bloggade senast för programmet har varit fullare än fullt!

skärpning i fortsättningen!



Julia Jag Alexandra, en bild ni inte sett, så att mitt blogginlägg ser lite längre ut, hehe

/ Johanna


25:e

Japp, typ hela dan i närpes och sen fort hem, dusha och dra iväg till madde på förfest!

Dessa brudar, skratt och värme x 1000!! Jäkla kul hade vi! :D

Tog inga bilder själv från förfesten men de hittar ni på Julias blogg:

http://nyheter24.se/nextinfashion/bysulf/2011/12/26/


Sen blev det fontana från att de öppnade till att de stängde, den var lite i klass med damjan- turnerings fontana kvällen, så mycket känt folk som man fick träffa, hade jävla bra kväll med andra ord :)

3 bilder precis i början av kvällen:







/ Johanna


Julafton i närpes

Trots att vädret såg ut såhär:



hade jag riktit bra julstämning, med fina släkten <3 tänker inte ladda upp bilder på dem på internet men här är nåra små bilder från min julafton detta år:

Jag och syrran i sundom innan det bar iväg mot närpes, lägg märke till snön, vi trodde vi skulle få en LITE vit jul iaf, men se på satan, så var inte fallet..
















Tilome kisson fick komma me

Fina behövliga julklappar fick jag som jag är jätteglad över, mommos mat, gott sällskap och många trevliga filmer på TV, hoppas alla andra hade en lika bra jul som mej! :)

/ Johanna



Julstämning!

Skyller på julstress då jag varit så dålig på att blogga!

22:a blev det julpyntning av hela huset, och då fick jag grymt julfeelis!

Igår, 23:e kom julia traditionellt över för att fira julen tillsammans, med spetsad glögg och mycket gott att äta!

Nu, 24:e har vi hittils haft brunch med fammo här hos oss och öppnat lite presenter, skall packa väskan och dra iväg för att fira julen hos bästa moffa å mommo + finaste moster, hennes man och barn som e hemma från sverige, man kan ju inte annat än älska julen <3

Bilder från 22:a





















GOD JUL PÅ ER!

/ Johanna


Ollistisdag!!

Provet gick över förväntan igår! Jätteglad att timmarna jag satt med näsan i matteboken gav resultat!

Drog till Renate senare på dagen innan utgången, dit även Nina och Sandra kom, redan 9 gick vi till Ollis, de va redan rätt mycket folk där då! Då tiden gick blev krogen bara fullare och fullare och redan halv 11 eller nåt sånt var narikkan full! Såå vi var smarta som for dit i tid!

Hade en jävligt bra kväll trots nån öl för mycket, men det var riktit awesome kväll!

Idag vaknade man med krabbis, steg jag upp ur sängen klockan 4, eftersom att jag nu är fast i Sundom blir det en hemmakväll med syrran istället för med Renate i stan, men de känns helt okej, krabbis hej hopp nu ännu!







/ Johanna

Johanna den duktige

Pluggat 4 fucking timmar idag!! Tror jag har hittat skolmotivationen, 12½ år försent.. men iaf! :D

nåja, nu tar jag natten, hoppas på att skriva åtminstone en fin 5:a i morgondagens prov så jag har nånting att fira då det blir utgång på kvällen! whoop whoop!

haha syrran visa by the way detta klipp åt mej igår,

"Vad jobbar du med?"
"Köra bil"

haha, jag dör!



godnatt allesammans!

/ Johanna


Söndag

Okej så gårkvällen blev riktit bra! Julfest, chilla med renate, rosso för att fira Mimmi, förfest vid Amanda och då de for ut drog jag och Julia till Madde ett tag för att hälsa på nåra av de tjejerna :)

3 telefonbilder från rosso då:







Skönt att jag inte drog mej ut på kryckorna, blev riktit taggad under förfesten men hejdade mej själv, tackar för det idag!

Nu sitter jag och försöker räkna matte, men de går som vanligt inte så bra, har trots allt kommit igenom 40 sidor (!!!) vilket är ca hälften av sidora jag har till provet som är på tisdag... Good luck åt mej nudå bara!

/ Johanna


Lördag nu igen!

Och min helg blir så mycket lugnare än vad jag hade planerat in. Nåja, julfest och middag med fina tjejer på Rosso karar jag av men sitzen och utgång med födelsedagsbarnet Mimmi blir det att skippa :( har varit ute tillräcklit som invalid för denna vecka..

Nåja lika bra, ett JÄTTEVIKTIGT prov närmar sej med stormsteg så jag måst försöka plugga plugga!!

Ha en bra lördag!



/ Johanna

Ja fyfan..

Har haft fullt upp så bloggase har inte blivit av, under olliskvällen hoppade knäet ur led

inga fler kommentarer om tisdagen, det får vara osagt gärna :D på onsdan hade jag helt underbara Madde till hands som skjutsade mej till HVC och satt där med mej en timme och väntade!! tack du är guld värd!

Hela gårdagen, runthoppandes på kryckor, blev en dag med fullt program med fina människor i stan!

Idag skola och ligga hemma och tycka synd om mej själv.. hehe...

/ Johanna


lättövertalad..?

De e kväll, de e tisdag, gissa vart vi ska?
'
/ Johanna

Lucia & Luciarock



























Alexandra blev inte bara Brages lucia detta år utan även Lucia i vår skola, bra det, för hon sjunger ju så fint! Efter lucian blev de julrock där musik 2:orna uppträdde med nåra låtar, bl.a. sjöng syrran och Eve "Ave Maria", duktiga tjejer!

/ Johanna


Bra början på veckan

For å red Helu idag igen då Sia har så mycket annat, riktit kul även idag, ännu roligare faktiskt,, fö jag slapp snö i ögonen tack vare snowboard glasögon, tips till alla er andra hästmänniskor! skitbra :)

Nu efter att ha skotta hela gården, städa åt hästan, vari ut å ridi, laga mat å städa i huse känner jag mej jätteduktig, har dock inte börjat plugga på matteprovet som JAG MÅSTE klara som jag har nästa vecka.. börjar bli nervös... men he bliir noo braa även fast jag vet att jag inte kommer öppna boken 24 timmar innan provet börjar.. :)

Man gör det vad det blir till, nu skall jag skynda långsamt, sätta mej ner och läsa den efterlängtade boken som jag fick hem igår, "självkänsla nu!" av Mia Törnblom, greatness!



/Johanna


Kvalité brist..

Lördagsmyset på cristal i telefonbilder









/ Johanna


Ut å cruiza me hästan i byin

Drog iväg ut å rida med annina och två spralliga hästar vid namn hessu och helu. Satan i gatan vad mycket extra energi di hadd, så de blev en låång galopp sträcka på kråknäse, tårarna bara rann ur ögonen då de gick så fort och helu fara frusta å sprang som satan, helt underbart! inte lika underbart då man väl sk få ner di i skritt igen sen, de e ju sååå kuuul, jag lovar de skulle kunna springa grymt långt dessa två hästar!

Jätteskön helg har jag haft! gårkvällen var inte på krog, vilket var jätteskönt utan istället på en kaffe till cristal med madde och renate och senare for vi 3 plus emp och janina till maddes och kolla gamla godingar, som filmen "Kopps" och "solsidan" (hade inte sett mer än 2 avsnitt innan igår), MYS

Jaja, den traditionella glöggkvällen på en söndag lär väl bli av nu, låter som att glöggen redan kokar på skolhusgatan!

/ Johanna


Fredaag!

For till stan klockan 11 på morgonen och kom hem klockan 1 på natten. full dag med andra ord! Hann träffa 2/3 av fantastic, dricka kaffe på både waynes och Paris, äta god mat med gott sällskap på Rosso, hänga vid renate och sedan ta en kväll på ollis!

Fungerade som chaufför och det är jag glad över idag! Tasty daze, som jag hejjade på, kom på andra plats av juryn, vilket gav dem en kväll att uppträda på ollis med sitt bänd inom en snar framtid, inte fel det heller! 











/ Johanna

 


Torsdag

Helkväll hos Renate igår, spel, glögg å pepparkakor! Rikti myskväll, pöörfekt onsdag med andra ord! :)

Idag träffa sandy och jag Sandra S, vääldigt länge sedan man såg henne senast så det var riktit kul att träffa henne över en kaffe igen!

Nu har jag varit duktig tjej och städat hela rummet, jetefint nu!

har inget mer att säga nu..
Undrar bara när riktiga snön ska komma? Bilden är från förre vintern vi moffas o mommos i Närpes



Om de ska va snö ska de va ordentligt av de å, hatar dehä slask vädre!!

/ Johanna


Onsdag

Bättre dag! Fick se min kära vän Sofia igen <3 en liten kaffe på stan som jag verkligen uppskattade :)

Blev tipsad om "balsammetoden" av henne idag, hon har börjat följa den och hennes hår såg jättefint ut, glansigt, välmående med mycket volym!! Funkar riktit bra på personer med lockigt hår tydligen så de passar mej, dessutom e ju mitt hår GRYMT torrt och skadat nu.. Så funderar lite på att testa :P Känns dock lite äckligt att bara duscha med balsam? och i början får man vänja sej med lite halv fettigt hår...

..men å andra sidan går de ju bra att kasta upp de i en hästsvans då, som jag gjort idag, fast nu e de bara skitit hehe..

nä detdär är nog något som jag skall googla lite om, kanske man testar iaf!




Nu packar jag gymväskan för ikväll och ännu senare blir det att träffa Renate, myys!

/ Johanna

Musikal

Årets musikal av Övis musik 3:or

Underhållande föreställning och ett extra plus till Maria och Bagge som verkligen vågade bjuda på sej själva/ leva sig in i rollen, bra jobbat allihopa!

här kommer en hel drös med bilder:








































 
Å så avslutar jag med en bild på Benjamin, eller rättare sagt "Daisy"



/ Johanna


Skitdag blev bra

ush, dagar som denna då man är deppig utan större anledning och inte vet vad som skulle få en att må bättre brukade jag rymma ut till min älskade häst, nåra timmar i stallet gjorde allting så mycket bättre, varje gång, tro mej!

Men nuförtiden får jag vara glad över att jag har så fina vänner som man kan tala med, en kväll hos Yv gjorde susen och allt känns mycket bättre nu, ni tjejer betyder så mycket.

Vafö tog jag upp detdär med min gamla häst? Sittter och kollar bilder från good old times nu och blir riktit rörd, hörni fotbolls människor och resten, det är en shame att ni aldrig kommer förstå hur mycket man kan tycka om en häst, hihi, 3 bilder på min bästa vän, killen i mitt liv, under 4 års tid, denna häst fick no stå ut med en mycket jobbig kärring, jag var nog en riktig bitch emellanåt, men han var bara fittig tillbaks så de jämnade ut sig. Alla säger såhär om sin egen häst men jag LOVAR jag har aldrig träffat en häst med mer personlighet än min fina lilla röda finnhäst, måst no fara och hälsa på honom snart <3 du är saknad vännen <3

bild 1 och 3 @Sofia Mitts, bild 2 @Julia Holmqvist







/ Johanna


Måndag

Nu igen.. veckan går bara runt och runt, man ser fram emt helgen, sen e de vardag igen och sen helg igen och så vidare...

Hade en riktit prima dag igår, glöggkväll med mina fina på kvällen gjorde gott, börjar bli tradition, and I like it!

Däremot är det ingen bra dag idag, hittils, vaknar efter 12, åt just frukost, klockan halv 2, har ingen känsel i tårna sen denna helg och fötterna tar allmänt ont så jag haltar fram som en kärring.. fyfan...

nu spenderas tiden framför datorn, framför onödiga sidor som denna; www.Damnyouautocorrect.com

målet med idag är att dra sej till gymet!










/ Johanna


huhhu

Vilken helg, fullt program! Träffat många fina mänskor och hunnit se många av mina fina vänner, gårkvällen på fontana blev riktit awesome, tror ej de har varit så bra feelis där någonsin förr, helt otroligt bra då live- musik spelades och alla sjöng med och hyllade Damjan, riktit fint att se så många bekanta ansikten alla ut på en och samma kväll, kul!

Denna dag har bestått av att kolla futsal och krabbis pizza med sandra renate och milja!

Nu är jag trött!!!


Tagga...

Måst no säga att feelisen är inte 100% nujust men det blir väl bättre efter en återställare

Mål ikväll: dansa mycket! Tror många av mina tjejer ska med ut ikväll så mycket tid på dansgolvet skall jag lyckas med, frågan är om man är dum nog att ta 12 cm klackarna iaf...

Denna lilla enkla "klänning" skall jag ha på mig idag, gillar den asmycket! H&M





Nu bär färden mot Renate!! ses i dimman folket!

/ Johanna


Spontan utgång...

Det gick ju som det gick.. och tillsist gick jag inte mer, kröp fram så gott jag kunde.. jävla fontana, ollis och jävla virtanen drinkar.. men jag hade en riktit kul kväll! :)


Denna dag har bestått av Damjan Futsal Tournament och en jäävla krabbis

Nya tag ikväll nudå! :)



/ Johanna


Studenteen!

Grattisar till Calle, Jannika och Jaana som blev studenter idag efter 3½ år i vasa övningsskola!!













Efteråt tog vi 4:or som var och kollade på studenterna en kaffe med Ulla, Pia å nåra lärare i lärarrummet, riktit kiva :)



/ Johanna


Gårdagen

Skola. Pepparkaks- bakning med Renate och Karolina, renate och jag drog ti stan me Bamm, sen staden med Sandra och hennes lillasyster Linda, sen tog vi 3 plus Emelie och Basse en slapp glöggkväll vid Sandras lägenhet, hälit!


















/ Johanna


RSS 2.0